Kerékpár hírek

Sport › Kerékpár

Kerékpár: Geraint Thomas két számban indul a vb-n

19.09.19 10:07

A 2018-as Tour de France-győztes Geraint Thomas az időfutamban és a mezőnyversenyben is rajthoz áll a vasárnap kezdődő nagy-britanniai országúti kerékpáros világbajnokságon.

Európai Mobilitási Hét a MÁV-nál

19.09.15 01:01

A MÁV is csatlakozik a környezetbarát Európai Mobilitási Héthez. A program idejére kedvezményes akciókat hirdetett meg, és az emeletes motorvonatokat is megtekinthetik az érdeklődők.

Mi lesz velünk csütörtökön foci nélkül?

19.09.12 09:10

Kézilabda, kosárlabda, lósport, sznúker, tenisz és kerékpár. Ez a csütörtöki kínálat.

A Békéscsaba röplabdázója világbajnok popeszt prezentált nekünk

19.09.11 18:43

A röplabda az egyik kedvenc női sportunk, és most egy magyar lány tett róla, hogy jó sokáig még az is maradjon.

BikeSafe kerékpár-regisztráció Leveleken – Folytatódik a program!

19.09.09 10:01

A program elsődleges célja az eltulajdonított kerékpár azonosítása, valamint a megtalált bicikli tulajdonoshoz történő visszajuttatása.

Hetek óta parlagon heverő biciklik keresik gazdájukat a Béla cigány utcában

19.09.01 12:13

Olvasónk jelezte, hogy két kerékpár - amelyeket a Béla cigány utcában található speciális intézet problémás fiatalkorúi használnak - több hete parkolnak az utca elején lévő tárolóban.

Közös turisztikai programokat szerveznek

19.08.30 11:16

Az idei évtől közös aktív turisztikai programokat (kerékpár-, gyalog- és evezőtúrák) szervez a Körösök Völgye Natúrpark Egyesület és a Túrabarátok Kft.

A(z) "Kerékpár" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Sport

Geraint Thomas: dupla megmérettetés a hazai világbajnokságon

A 2018-ban Tour de France-ot nyerő országúti kerékpáros mind az időfutamban, mind a mezőnyversenyben ott lesz a Yorkshire-ban sorra kerülő világeseményen.

Sport

Geraint Thomas: dupla megmérettetés a hazai világbajnokságon

A 2018-ban Tour de France-ot nyerő országúti kerékpáros mind az időfutamban, mind a mezőnyversenyben ott lesz a Yorkshire-ban sorra kerülő világeseményen.

Sport

Senki sem akarja, hogy elektromos biciklivel nyerjék a Tour de France-t

A nemzetközi szövetség elnöke Budapesten járt, stratégiája mellett arról is beszélt, miért jó a Giro d'Italia Magyarországnak.

Sport

Laver-kupa: Federer fordított Kyrgios ellen, előnyben Európa

A teniszezők Laver-kupájának második napján az amerikai John Isner szetthátrányból fordítva legyőzte a német Alexander Zverevet, de Roger Federer szintén fordítva megverte Nick Kyrgiost, így újra is Európánál az előny.

 

Kategória ajánló