Kennedy-merénylet hírek

Esemény › Kennedy-merénylet

Befutott az ötödik Off-Campus regény borítója Elle Kennedy-től!

21.03.31 08:16

Tegnap érkezett a jó hír, hogy érkezik az Off-Campus sorozat 5. kötete, a The Legacy, amiben négy novellát olvashatunk majd az első négy kötet párosairól. Elle Kennedy egy hírlevélben elküldte a The Legacy borítóját, ami egyszerűen zseniális lett. A kötet…

Vevőre vár Amerika legdrágább villája - John F. Kennedy és A Keresztapa tette világhíressé

21.03.09 09:44

A mesébe illő rezidenciát horribilis áron kínálják megvételre, és bár valóban megejtően szép, eddig még senki nem csapott le az ajánlatra. Igaz, a világon mindössze húsz (!) család tudná megengedni magának a beruházást.

A(z) "Kennedy-merénylet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Esemény

Ikonikus ősellenség tűnik fel a Venom 2 első előzetésében

A Sony Pictures ledobta a Venom film folytatásának, a Venom: Let There Be Carnage-nak az első előzetesét. A Pókember univerzumában játszódó szuperhősfilmben ismét Tom Hardy játssza a főszerepet, de az már az első…

Ismert személy

Eladják a leveleket, amelyeket Kennedy házassága idején írt svéd szerelméhez

Árverésre bocsátják John F. Kennedy leveleit, amelyeket évekkel Jacqueline Bouvierrel kötött házassága után írt svéd szerelméhez.

Márka

Days Of Play: Ingyenes multival, kihívásokkal és ajándékokkal tér vissza a PlayStation eseménye

A Sony idén is megtartja a szokásos játékosközösségi ünnepét, a Days of Playt, amelynek keretében számos finomságot kapnak a PlayStation-platformok gamerei.

Ország

Kalapács alá kerülnek John F. Kennedy svéd szerelméhez írt levelei

Árverésre bocsátják John F. Kennedy leveleit, amelyeket évekkel Jacqueline Bouvierrel kötött házassága után írt svéd szerelméhez.

 

Kategória ajánló