Kenguru hírek

Tudomány › Kenguru

Szökött kengurut üldöznek Somogyban, félő, hogy az állat közben szívrohamot kap

19.07.13 11:42

A Somogy megyei Bonnyából kódorgott el a napokban egy magántulajdonban lévő kenguru. Gazdája azonnal jelentette eltűnését a rendőrségnek, akik azt kérik, ha bárki látja az állatot, értesítse őket – adta hírül még csütörtökön a kaposvarmost.hu.

Szökevény kenguru kószál Somogyban: meg ne próbáld befogni, veszélyes lehet!

19.07.12 10:12

Szökött kengurut keresnek a Somogy megyei Igalon. Az állat valószínűleg a közeli Bonnyáról ugrált át a településre - írja a Kaposvarmost.hu.

Elszökött egy kenguru Igal környékén

19.07.11 19:24

Az állat Bonnyáról szökött el, legutóbb akkor látták, amikor bemenekült egy erdőbe.

Tulajdonosuk szerint ellopták a kengurukat a budai szállodából, nem az állatok szöktek meg

19.06.24 09:08

Még mindig keresik azt a két kis Bennett-kengurut, amelyek szombatról vasárnapra egy II. kerületi budai szállodából tűntek el. A tulajdonos szerint az állatokat feltehetően ellopták – írja a Blikk.

Új lakók a Kecskeméti Vadaskertben

19.05.07 17:34

Bennett-kenguru, indiai antilop, hófehér lámacsikó és gyűrűsfarkú maki-ikerpár is született az elmúlt hetekben a Kecskeméti Vadaskertben.

A(z) "Kenguru" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Tudomány

Cukiság a felsőfokon-napfürdőzik a Nyíregyházi Állatpark kengurubébije

Szemmel láthatóan jól esik a márciusi napfürdő a ki benett kengurunak. Bár még csak anyukája biztonságot adó erszényében éli a mindennapjait a kis benett kenguru, azért a kora tavaszi napsütésben való fürdőzést ő sem tudja…

Kultúra és szórakozás

A Nyíregyházi Állatpark is számít a támogatókra

A járványhelyzet miatt bezárt vidéki állatkertek számítanak támogatóikra, hogy az elmaradó bevételek ellenére is biztosítani tudják az állatok ellátását, az intézmények működését.

Magyar település

Jelentősen hosszabb lett a menetidő az egyik fontos vasútvonalon

A csütörtök este meghibásodott felsővezetéket péntekre sem sikerült megjavítani, ezért a Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon várhatóan 20-40 perccel meghosszabbodik a vonatok menetideje. A probléma a Pécel és Isaszeg…

 

Kategória ajánló