Kenguru hírek

Tudomány › Kenguru

Tíz pizzával kedveskedett a Kenguru Panzió a vásárhelyi kórház őrangyalainak

20.04.28 08:56

A járóbeteg szakrendelések dolgozói (IS!) erőn felül dolgoznak azon, hogy minél gördülékenyebben menjen a betegellátás, ezért ezúttal Ők falatozhattak - tette közzé a panzió a Facebook oldalán.

Napi cuki: így élvezi a jó időt a Nyíregyházi Állatpark kengurubébije

20.03.05 08:25

Láthatóan nemcsak mi örülünk a kora tavaszi napsütésnek, a Nyíregyházi Állatpark lakói is boldogan napfürdőznek kifutójuk közepén.

Maskarádéval űzték el a telet a cívisvárosból

20.02.22 17:22

Csak az egykedvűen forgó óriáskereket nem tudta kizökkenteni megszokott nyugalmából Konc király és Cibere vajda csinnadrattája.

Nem élte túl a balesetet az Orosházán elgázolt kenguru

20.02.06 19:24

Az állat gazdája otthonából szökött meg, majd kedd reggel egy autós elgázolta. Akkor az állatmentők kezelésbe vették az állatot, de nem tudták megmenteni az életét.

Elpusztult az Orosházán elgázolt kenguru

20.02.06 18:46

Hiába vitték azonnal állatkórházba, a sérülései miatt az orvosok javaslatára el kellett altatni.

Szökött kengurut gázoltak el Orosházán

20.02.05 19:34

A kenguru másodszor kóborolt el otthonról, de ezúttal nem úszta meg sérülés nélkül.

Szívszorító látvány: a tűzvészben összeégett koalák sérüléseit látják el az ausztrál vadasparkban

20.01.10 02:40

A becslések szerint több mint egymilliárd állat pusztult el az Ausztráliában tomboló erdőtüzekben. A legtöbb áldozatul esett állat kenguru, de sok más erszényes, például koala és vombat is elpusztult a tűzben, csakúgy mint madarak és más állatok is.

A(z) "Kenguru" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Tudomány

Kenguru steak karamellizált hagymával

Itthon is egyre több helyen érhetőek el a különleges alapanyagok és szokatlan, de izgalmas húsok. Ilyen a kenguru is, ami érdekes színfoltja lehet bármilyen grillezésnek. Sült és karamellizált hagymával is nagyon finom hagyományos…

Ország

Alig 300 óra alatt sikerült létrehozni a világegyetem Google Térképét

Képletesen szólva ugyan, de ausztrál kutatóknak sikerült létrehozniuk a világegyetem Google Térképét, lévén a CSIRO kérésére az ASKAP rádióteleszkóppal olyan eredményeket értek el, amire korábban még soha…

Kultúra és szórakozás

Ultrahangfelvételen az oklahomai állatkert elefántjának nyolchónapos pocaklakója-videó

Áldott állapotba került Asha, az oklahomai elefánt. Az állatkert jóvoltából mi is láthatjuk a 8 hónapos imádnivaló pocaklakót.   A 25 éves anyuka már 8 hónapja hordja szíve alatt a kis csöpséget, akinek bőven van még ideje, hogy…

Magyar település

Kutyás rendészek ellenőrzik a miskolci közterületeket

Változó időpontokban és helyszíneken heti rendszerességű ellenőrzés-sorozat indul Miskolcon. A kutyás rendészek az Újgyőri főtérre fokozott figyelmet fordítanak. Az akció már decembern elsején megkezdődött, akkor is az Újgyőri…

 

Kategória ajánló