Kenguru hírek

Tudomány › Kenguru

Megtalálták az elszökött miskolci kengurukat

20.09.17 13:08

Egy héttel ezelőtt szökött meg a miskolci állatkertből két kenguru, egyiküket sikerült befogni, de a másik megtalálása után elpusztult.

Kiszökött a Miskolci Állatkertből két kenguru

20.09.10 13:16

Miskolci Állatkert és Kultúrparkból csütörtökön kiszökött kifutójából két Bennett-kenguru, az Ausztráliából származó békés és alapvetően félénk állatok az emberre semmifajta veszélyt nem jelentenek - közölte a a miskolci polgármesteri hivatal sajtóosztálya az…

Újabb tündéri állatbébik a Fővárosi Állatkertben: nagy marák születettek!

20.08.13 07:40

Ez a rágcsálók közé tartozó faj Dél-Amerikában őshonos, és úgy néz ki mintha őzike, nyúl, kenguru és ugróegér lenne egy testben!

Vajna Tímea házában lett öngyilkos Steve Bing

20.06.23 09:30

Steve Bing producer abból az épületből vetette magát a mélybe, ahol Vajna Tímea is lakik. Korábban még találkoztak is.

Babyboom a Szegedi Vadasparkban

20.05.13 19:13

Babyboom a Szegedi Vadasparkban: kicsinye született a lajhár, a kenguru, a selyemmajom családnak is. A park igazgatója szerint az állatok többsége még a koronavírus előtt fogant és az újra megjelent látogatóknak is örülnek.

Tíz pizzával kedveskedett a Kenguru Panzió a vásárhelyi kórház őrangyalainak

20.04.28 08:56

A járóbeteg szakrendelések dolgozói (IS!) erőn felül dolgoznak azon, hogy minél gördülékenyebben menjen a betegellátás, ezért ezúttal Ők falatozhattak - tette közzé a panzió a Facebook oldalán.

A(z) "Kenguru" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Tudomány

Az egyik megszökött kenguru elpusztult Miskolcon

Előkerültek a Miskolci Állatkert és Kultúrparkból megszökött kenguruk; egyikük kedden elpusztult, a másikat szerdán befogták. Szeptember 10-én a miskolci polgármesteri hivatal sajtóosztálya tájékoztatta az MTI-t, hogy kiszökött az…

Ország

Noé bárkájához hasonló projekttel mentenék meg a világ korallzátonyait

Az ausztrál Nagy-korallzátony szomszédságába tervezett biobankban tárolnának élő egyedeket a világ jelenleg legveszélyeztetettebb korallfajaiból arra az esetre, ha a jövőben újra kellene éleszteni egyes populációkat a természetben.

Kultúra és szórakozás

Harminc deka sün! Maradhat?

Csak azt a sünt érdemes menteni, aki tényleg segítségre szorul! De honnan tudjuk azt, hogy melyik az, amelyiknek szüksége van beavatkozásra, és melyiket hagyjuk békén, mert épp a napi tevékenységét végzi és egyáltalán nincs ránk…

Magyar település

Újabb két beteg a soproni kosárcsapatban, elmarad a szombati és a szerdai meccs

Csapatunknál újabb két játékos PCR tesztje hozott pozitív eredményt, így a szombati ZTE NKK és a jövő szerdai ALUINVENT-DVTK Miskolc elleni bajnoki mérkőzésünket is halasztjuk – közölte a Sopron Basket.

 

Kategória ajánló