Kémkedés hírek

Közélet › Kémkedés

Kihirdették az idei Városmajori Színházi Szemle programját

21.05.04 15:19

Az elmúlt év hat legjobb nem budapesti, szórakoztató, ám magas művészi igénnyel színpadra állított darabját tekintheti meg a közönség.

10 érv, hogy miért csapnivaló kém valójában James Bond

21.05.01 17:43

Hogy mi egy jó titkos ügynök ismérve, arról valószínűleg a legtöbben hosszan tudnának vitatkozni. Hogy mi egy rossz titkos ügynök ismérve, arra viszont remek példaként szolgálhat maga James Bond, aki kétségtelenül izgalmas életet él, de ez nem jelenti…

Kémkedéstől tart Kína, tiltja a Tesla használatot

21.03.23 09:08

Kínában egy sor magasszintű alkalmazottnak és a katonai személyzetnek is megtiltották, hogy Teslával közlekedjenek. A kormányzat attól tart, hogy a járművekre felszerelt kamerák kémkedés eszközévé válhatnak.

Folytatódik a bolgár-orosz kémtörténet

21.03.22 18:56

Bulgária kémkedés vádjával kiutasított két orosz diplomatát. Állítólag a diplomaták titkos információkat adtak át az orosz nagykövetségnek.    

Kínában zárt ajtók mögött kezdődött meg a kémkedéssel vádolt kanadaiak pere

21.03.22 07:12

Megkezdődött hétfőn Pekingben a több mint két éve kémkedés vádjával fogva tartott kanadai állampolgár, Michael Kovrig ügyének zárt ajtók mögötti tárgyalása, pár nappal azután, hogy az Egyesült Államok aggodalmát fejezte ki az ügy miatt az amerikai és…

Elon Musk tagadja, hogy kémkedésre használnák a Teslákat Kínában

21.03.22 05:34

Kína katonai létesítményében betiltották a Teslák használatát, mert kémkedésre gyanakodnak. A Tesla vezérigazgatója, Elon Musk tagadja az állítást.

Bolgár miniszterelnök: Oroszország ne kémkedjen Bulgáriában

21.03.20 21:26

Bojko Boriszov bolgár miniszterelnök szombaton felszólította Oroszországot, hogy ne kémkedjen Bulgáriában, miután őrizetbe vették a szófiai védelmi minisztérium hat munkatársát, mert bizalmas információkat adtak át Moszkvának.

A(z) "Kémkedés" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Kihirdették az idei Városmajori Színházi Szemle versenyprogramját

Kihirdették az idei Városmajori Színházi Szemle versenyprogramját, amelynek keretében idén újabb hat város hat legjobb zenés, szórakoztató előadását tekinthetik meg az érdeklődők. Az előadásokat Zakariás Zalán, Alföldi Róbert,…

Ország

Nézőpont: Csúcsot döntött a vakcinapártiság

A magyarok 80 százaléka oltáspárti és 70 százalékuk nem ért egyet a kínai vakcina betiltásával, amit a baloldal korábban követelt – ez derül ki a Nézőpont Intézet múlt heti felméréséből.

Közélet

Az oroszok már az európai spájzokban vannak

Az orosz titkos ügynökök már behatoltak a német kancellár közvetlen környezetébe és az osztrák titkosszolgálatba, de Kreml-barát hálózat működik a hatalom csúcsain Csehországban, Cipruson, Franciaországban,…

Politikus

Fegyházbüntetést kér Kovács Bélára az ügyészség

Az ügyészség az ítélőtáblánál indítványozta, hogy volt jobbikos EP-képviselőt ítéljék el kémkedésért. Első fokon Kovácsot nem ítélték el kémkedés miatt, az ügy másodfokon fog folytatódni.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló