Kéményseprők hírek

Életmód › Kéményseprők

A BKV és még 5 közműcég is bejelentette, hogy sztrájkolni fognak

21.03.21 19:43

A Magyar Narancs írta meg, hogy a BKV szakszervezeteivel együtt jelentették be a sztrájkfolyamat indítását az FKF, a FŐKÉTÜSZ, a FŐKERT, az FTSZV és a Budapest Közút dolgozói.

Közel háromszáz kéményseprőt rúgnak ki Budapesten

21.02.10 14:55

A Karácsony Gergely irányította városvezetés ezúttal is a kormányra mutogat, és a Belügyminisztériumtól várja a megoldást.

A főpolgármester-helyettes bejelentette: csoportos létszámleépítés jön az egyik fővárosi cégnél

21.02.09 14:04

Csoportos létszámleépítést jelent be a héten a Fővárosi Kéményseprőipari Nonprofit Kft. (FŐKÉTÜSZ) 283 dolgozóra vonatkozóan, mivel május elsejével a lakossági kéményseprési feladatok átkerülnek a katasztrófavédelemhez - jelentette be Kiss…

Kéményellenőrzés a kerületben: nézd meg, mikor jön a kéményseprő az utcátokba!

21.01.10 14:41

Közzétette a Főkétüsz a honlapján az idei kéményellenőrzések ütemezését.Már nem kötelező (de ajánlott) az ingyenes kéményellenőrzés az egylakásos épületekben, melyek jellemzően – de nem kizárólag – családi házak. A társasházaknál és…

Életet mentett a kunhegyesi kéményseprő

21.01.10 12:09

Ellenőrzésre ment ki egy kunhegyesi házhoz Róbert, de hiába csöngetett, a ház idős lakója nem válaszolt.

Életet mentett egy kéményseprő Kunhegyesen

21.01.09 14:46

Molnár Róbert ellenőrzésre ment ki egy házhoz, akkor még ő maga sem sejtette, hogy ennél jóval többet tesz majd az ott lakóért.

A(z) "Kéményseprők" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Friss! – Sosem látott összefogással készülődik az évtized sztrájkja

Nem csak a BKV, a többi fővárosi közműcég is sztrájkra készül. A BKV szakszervezeteivel együtt jelentették be a sztrájkfolyamat indítását az FKF, a FŐKÉTÜSZ, a FŐKERT, az FTSZV és a Budapest Közút dolgozói. A céljuk 6…

Esemény

Tűz van egy szolnoki lakásban

Tűz ütött ki egy társasház egyik tizedik emeleti lakásában, Szolnokon, a Móra Ferenc úton. A konyha gyulladt ki. A város hivatásos tűzoltói oltják a lángokat. A helyszínre érkezett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is.

Gazdaság

100.000 család juthat a nyáron ingyen napelemhez

A jelenleg is futó otthonteremtési támogatás, illetve a Budapesten és Pest megyében elérhető kamatmentes hitel mellett a nyáron újabb olyan csomag érkezik, amely segítheti a családokat a napelemes rendszerek…

Életmód

Milliárdokra pályázhatnak a falun működő kis cégek

Az ötezer fő alatti falvak vállalkozásai egyenként 2-10 millió forint összegű beruházási támogatásra pályázhatnak 25 milliárd forint keretösszegben a koronavírus okozta válság utáni újraindulás megsegítésére.

 

Kategória ajánló