Kéményseprők hírek

Életmód › Kéményseprők

Nem mindennapi kéményseprő esküvőt tartottak Erdőteleken (fotók)

20.08.15 17:31

Hazánkban egy igazán ritka és rendhagyó kéményseprő lakodalmat tartottak az erdőtelki Szent Kereszt felmagasztalása templomban szombaton.

OKF: elkezdik pótolni a járvány miatt elmaradt kéményellenőrzéseket

20.07.30 20:19

A koronavírus-járvány miatt elmaradt kéményellenőrzéseket most pótolják a szakemberek – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A közlemény szerint a kéményseprők a lakosság körében évek óta ingyenesen végzik…

Nincs megállás: tizenhárom megyében folytatódik a szúnyoggyérítés a héten

20.06.30 11:08

Tizenhárom megye kétszáz településén, Budapest több kerületében és a vízpartokon folytatódik a héten a szúnyoggyérítés – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivőhelyettese. Dóka Imre közleményében azt írta, hogy a…

Változás jöhet a kéményseprésben januártól

20.06.23 20:37

Január elsejétől a főváros szerződést bontana a Fővárosi Kéményseprő Vállalattal (Főkétüsz), majd a katasztrófavédelemre bízná a kéményseprési feladatokat.

Szegedre költözött a Kéményseprő Iroda

20.05.27 19:13

Szegedre költözött Vásárhelyről a Kéményseprő Iroda. Molnár Krisztina megyei katasztrófavédelmi szóvivő a Rádió 7-nek elmondta, hogy május 12-én, a szegedi Kereskedő köz 5/A alatt nyitott ki az új ügyfélszolgálati iroda.

A(z) "Kéményseprők" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Nem mindennapi kéményseprő esküvőt tartottak Erdőtelken (fotók)

Hazánkban egy igazán ritka és rendhagyó kéményseprő lakodalmat tartottak az erdőtelki Szent Kereszt felmagasztalása templomban szombaton.

Gazdaság

Befektetői lakáseladási hullám indulhat Budapesten

Átalakulás és kínálatbővülés jöhet a használt lakások piacán egyrészt a járványhatás miatt megtorpanó albérletpiac, másrészt a hitelmoratórium részleges lejárta miatt. Az elmúlt egy-két évben befektetési céllal, részben…

Esemény

Kiürítettek egy iskolát a Viii. kerületben, tűzoltók a helyszínen

Tűz ütött ki Budapesten, a VIII. kerületi Deák Diák Általános Iskola tetőterében, a kazánházban kedd reggel. A négyemeletes épületnek csak a földszintjén voltak diákok, ők azonnal elhagyták az iskolát - tájékoztatta Kisdi Máté, a Fővárosi…

Politikus

Áder János: fel kell készülni a Covidnál súlyosabb válságokra is

„Fel kell készülnünk arra, hogy ezt a válságot újabb, és akár a Covidnál jóval súlyosabbak követhetik” – mondta a köztársasági elnök.

 

Kategória ajánló