Kelemen Hunor hírek

Politikus › Kelemen Hunor

Kelemen Hunor: Az RMDSZ nem támogatja az adóügyi módosításokról szóló sürgősségi kormányrendeletet

19.01.14 15:14

Az RMDSZ nem támogatja az adóügyi módosításokról szóló sürgősségi kormányrendeletet - nyilatkozta Kelemen Hunor szövetségi elnök a Radio France Internationale-nek (RFI) adott nyilatkozatában.

Nem akadt kihívója Kelemen Hunornak

19.01.08 16:50

Minden jel szerint újraválasztják az RMDSZ jelenlegi elnökét, ugyanis a keddi határidőig csak ő jelentette be, hogy indul a februári tisztújításon.

A Hunyad megyei Rmdsz is támogatja Kelemen Hunor jelöltségét

19.01.04 12:50

Az RMDSZ Hunyad megyei szervezete Kelemen Hunort támogatja, hogy a februári tisztújító kongresszuson ismét elnyerje a szövetség elnöki tisztségét

Újabb RMDSZ-elnöki mandátumra pályázik Kelemen Hunor

18.12.17 12:53

Kelemen Hunor újabb elnöki mandátumra pályázik a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (Rmdsz) élén - tájékoztatott internetes oldalán a Krónika napilap.

Kelemen Hunor az MPP új elnökével találkozott

18.12.06 17:16

A szövetségi elnök természetesnek nevezte, hogy az MPP tisztújítása után a frissen megválasztott elnökkel egy asztalhoz ülnek.

Orbán Viktor és az RMDSZ is Webert támogatja

18.10.29 15:57

Az Európai Néppárt novemberben Helsinkiben tartandó kongresszusával kapcsolatos teendőkről tárgyalt egymással Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke és Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke hétfőn…

A(z) "Kelemen Hunor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Kelemen Hunor: Az RMDSZ nem ad biankó csekket senkinek

A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) „nem ad biankó csekket” egyetlen kormánynak sem, csak az új kabinet összetételének és programjának ismeretében dönti el, megszavazza-e beiktatását.

Politikus

Vita nélkül fogadná el a román szenátus a Trianon-ünnepről szóló törvényjavaslatot

A bukaresti szenátus néhány napon belül hallgatólagosan – plenáris vita nélkül – hagyja jóvá azt a szociáldemokrata (PSD) törvénykezdeményezést, amely a trianoni szerződés napjává nyilvánítaná június 4-ét Romániában, de ezt az…

Ország

Liga 2: újabb fővárosi csapatot vert meg a Csíkszereda

A Bukarest és környéke elleni csapatok ellen jönnek az FK Csíkszereda sikerei a román másodosztályban: a Metaloglobus és a Sportul Snagov után a hétközi fordulóban a Daco Getica otthonában nyert az újonc székelyföldi csapat.

Közélet

Hegyvidék: a polgármester a régi, a testület sem változott sokat

Pokorni Zoltán, a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség - Kereszténydemokrata Néppárt jelöltje marad továbbra is a Hegyvidék polgármestere  polgármestere, a rá leadott 16 462 érvényes szavazattal,…

 

Kategória ajánló