Kelemen Hunor hírek

Politikus › Kelemen Hunor

A román belügyminiszter lemondását követeli az RMDSZ

19.06.07 17:29

A román belügyminiszter és Hargita megye prefektusának lemondását követeli az Rmdsz az úzvölgyi katonatemetőben történt incidensek miatt - mondta a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (Rmdsz) elnöke az M1-nek adott interjújában…

A román belügyminiszter lemondását követeli az RMDSZ

19.06.07 17:11

A román belügyminiszter és Hargita megye prefektusának lemondását követeli az RMDSZ az úzvölgyi katonatemetőben történt incidensek miatt.

Kelemen Hunor: A többség-kisebbség viszonya biztonságpolitikai kérdés

19.06.05 16:28

A többség-kisebbség viszonya biztonságpolitikai kérdés is, így ennek rendezése nélkül nincs tartós béke - jelentette ki szerdán Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség elnöke.

Kelemen Hunor: Megmutattuk, hogy az erdélyi magyar közösség egységes

19.05.27 19:40

Az erdélyi magyarságnak lesz erős hangja az EP-ben. Így folytatni tudják azt az építkezést, amelyet az őshonos kisebbségek érdekében megkezdtek – közölte a politikus.

A(z) "Kelemen Hunor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Szijjártó Péter Kolozsváron: most látszik igazán, hogy mennyire egymásra vagyunk utalva

Szijjártó Péter szerint a koronavírus-járvány mutatja meg igazán, hogy a Kárpát-medence és a nagyobb régió országai mennyire egymásra vannak utalva. A külgazdasági és külügyminiszter erről pénteken Kolozsváron beszélt…

Politikus

Breaking: Egy magyar kórházi nővér megrendítő vallomása

Székely Gabi 16 éve költözött Bergamoba, egy olasz kisvárosba. Egy helyi idősek otthonában dolgozik, mint ápolónő. Az üzenetében, ami az Rmdsz Facebook oldalán jelent meg, elmondja, hogy teljesen más dolog, amikor az ember a…

Nagyvilág

Romániában az utóbbi hét átlagának duplájára nőtt az új fertőzöttek száma

Bukarest - Romániában az utóbbi hét átlagának csaknem duplájára, 445-re emelkedett az egy nap alatt azonosított koronavírus-fertőzések száma - közölték a hatóságok pénteken kora délután.

 

Kategória ajánló