Kelemen Hunor hírek

Politikus › Kelemen Hunor

Gáncsoskodás Bukarestben

19.12.13 14:31

Kelemen Hunor úgy véli, meg kell tudni állapodni a másfél hónapja hivatalba lépett új román kormánnyal is, és nem számít arra, hogy Bukarest megpróbálja „beszántani” a magyarországi finanszírozású programot.

A románok és a magyarok közötti bizalom erősítésére van szükség egy kolozsvári pódiumbeszélgetés résztvevői szerint

19.12.02 17:52

A románok és magyarok közötti bizalmatlanság lebontását szorgalmazták egy péntek este tartott kolozsvári román nyelvű pódiumbeszélgetés résztvevői. Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke úgy vélte: Erdélyben olyan…

Székelyföldön volt a legmagasabb az érvénytelen szavazatok aránya

19.11.25 09:21

A székelyföldi megyékben volt a legmagasabb az érvénytelen szavazatok aránya a romániai elnökválasztás második fordulójában - derült ki hétfőn a központi választási bizottság honlapján közzétett részeredményekből.

Kelemen Hunor: A várt eredmény született

19.11.25 08:13

A felmérések szerint Klaus Johannis a jelenlegi román elnök.

SZDSZ-es tempó a Momentumban

19.11.17 10:34

Elképesztő, hogy a Momentum és az elnök nem fogja fel: a magyar kisebbség védelme nem azzal függ össze, hogy Kelemen Hunor esélyes-e az elnökválasztási küzdelemben.

A(z) "Kelemen Hunor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Szijjártó Péter Kolozsváron: most látszik igazán, hogy mennyire egymásra vagyunk utalva

Szijjártó Péter szerint a koronavírus-járvány mutatja meg igazán, hogy a Kárpát-medence és a nagyobb régió országai mennyire egymásra vannak utalva. A külgazdasági és külügyminiszter erről pénteken Kolozsváron beszélt…

Politikus

Breaking: Egy magyar kórházi nővér megrendítő vallomása

Székely Gabi 16 éve költözött Bergamoba, egy olasz kisvárosba. Egy helyi idősek otthonában dolgozik, mint ápolónő. Az üzenetében, ami az Rmdsz Facebook oldalán jelent meg, elmondja, hogy teljesen más dolog, amikor az ember a…

Ország

Nincs újabb igazolt fertőzés Hargita megyében

Tovább emelkedett a karanténba helyezett személyek száma Hargita megyében, a lakhelyi elkülönítésben lévőké azonban ismét csökkent. Újabb fertőzést nem azonosítottak, így továbbra is egyetlen igazolt eset van a megyében.

 

Kategória ajánló