Kelemen Hunor hírek

Politikus › Kelemen Hunor

Kelemen Hunor kipróbálta, milyen a bringások élete Marosvásárhelyen

19.10.29 20:25

A borús őszi idő ellenére idő ellenére tucatnyi bringás várta a Színház-téren, hogy közösen tekerjenek egyet a város utcáin, felhívva a figyelmet a kerékpáros infrastruktúra hiányára.

Az RMDSZ segítené az Orban-kormányt

19.10.27 22:51

Parlamenti együttműködési megállapodást írt alá Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke Ludovic Orban miniszterelnök-jelölttel a jobbközép Nemzeti Liberális Párt (PNL) beiktatásra váró kormányának…

Kelemen Hunor: első ránézésre elfogadhatónak tűnik a kormány

19.10.24 19:01

Kelemen Hunor RMDSZ-elnök úgy nyilatkozott csütörtökön az Agerpres hírügynökségnek, hogy a Ludovic Orban által javasolt kabinet szerinte el tudja látni feladatait egy éven keresztül. 

RMDSZ-es felajánlkozás Orbannak

19.10.22 14:58

Együttműködési megállapodási tervezetet adott át Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség elnöke Ludovic Orbannak, a kormányalakítással megbízott Nemzeti Liberális Párt elnökének.

Az Rmdsz még nem döntött

19.10.21 16:36

Az RMDSZ még nem döntötte el, hogy támogatja-e Ludovic Orban kormányalakítását. Erről Kelemen Hunor RMDSZ-elnök beszélt szombat este egy kolozsvári kampányrendezvényen, amelyen államfőjelölti minőségben válaszolt a hallgatóság…

Az Rmdsz még nem tudja, támogatja-e Orbant

19.10.20 12:04

A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) még nem döntötte el, hogy támogatja-e Ludovic Orban kormányalakítását. Erről Kelemen Hunor RMDSZ-elnök beszélt szombat este egy kolozsvári kampányrendezvényen, amelyen államfőjelölti…

A(z) "Kelemen Hunor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Marcel Ciolacu: Telefonon beszéltem Kelemen Hunorral, aki azt mondta, támogatja a bizalmatlansági indítványt

Marcel Ciolacu, a PSD ügyvivő elnöke csütörtökön úgy nyilatkozott, hogy telefonon beszélt Kelemen Hunor RMDSZ-elnökkel, aki azt mondta neki, hogy az RMDSZ támogatni fogja a PSD által kilátásba helyezett bizalmatlansági…

Politikus

Függetlenként indulhat az önkormányzati választásokon Soós Zoltán marosvásárhelyi polgármesterjelölt

Függetlenként indulhat a júniusban esedékes önkormányzati választásokon Soós Zoltán, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) által nevesített marosvásárhelyi polgármesterjelölt.

Ország

A posta kézbesítette a januári nyugdíjakat

Pénteken befejezte a januári nyugdíjak kézbesítését a Román Posta - tájékoztat az intézmény közleménye. Akiket nem találtak otthon a postások, azok január 21-éig a postahivatalokban vehetik fel járandóságukat.

Nagyvilág

Nagyot nőtt a bukaresti reptér forgalma

A légi kikötő 14,7 millió utast szolgált ki tavaly.

 

Kategória ajánló