Kelemen Hunor hírek

Politikus › Kelemen Hunor

A román belügyminiszter lemondását követeli az RMDSZ

19.06.07 17:29

A román belügyminiszter és Hargita megye prefektusának lemondását követeli az Rmdsz az úzvölgyi katonatemetőben történt incidensek miatt - mondta a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (Rmdsz) elnöke az M1-nek adott interjújában…

A román belügyminiszter lemondását követeli az RMDSZ

19.06.07 17:11

A román belügyminiszter és Hargita megye prefektusának lemondását követeli az RMDSZ az úzvölgyi katonatemetőben történt incidensek miatt.

Kelemen Hunor: A többség-kisebbség viszonya biztonságpolitikai kérdés

19.06.05 16:28

A többség-kisebbség viszonya biztonságpolitikai kérdés is, így ennek rendezése nélkül nincs tartós béke - jelentette ki szerdán Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség elnöke.

A(z) "Kelemen Hunor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

A „trianoni szerződés napjává" nyilvánította június 4-ét a román parlament

A vitán Kelemen Hunor, az RMDSZ elnöke azt mondta: haszontalan törvényről van szó, és az része a magyarellenes versengésnek, amit 3 hete indított az államfő.

Politikus

Elutasította a román parlament szakbizottsága, hogy március 15. a magyarság hivatalos ünnepe legyen

A bukaresti parlament emberi jogi, vallásügyi és nemzeti kisebbségi szakbizottsága elutasítóan véleményezte azt az RMDSZ által 2017-ben beterjesztett törvénytervezetet, amely március 15-ét a romániai magyarság…

Ország

Ismét Hetényi Zoltán lett a szezon hokikapusa

A legjobb védőt a Fradi, a legjobb csatárt a Csíkszereda adta.

Nagyvilág

Romániában júniustól megnyitják a határokat, a kerthelyiségeket és strandokat

Bukarest - Klaus Iohannis államfő bejelentette: a lazítás pontos járványügyi feltételeit kormányhatározatban pontosítják.

 

Kategória ajánló