KDNP hírek

Politikus › KDNP

Gábor György legfrissebb írása felvet egy erős kérdést: Mindenki egyenlő, kivéve a Fideszt és a gyevi bírót?

19.10.29 13:13

Mint tegnap megírtuk, van hogy egy fotó többet mond ezer szónál… S van hogy a Fidesz-KDNP-nek sikerül pofátlanságból 21-re lapot húzni. A kiváló vallásfilozófus, egyetemi tanár, Gábor György sem ment el szótlanul a történtek mellett: Több kiváló…

Zuglóban még nagyobb fokozatba akarja kapcsolni a pénzszivattyút az MSZP

19.10.28 19:39

Rozgonyi Zoltán teljes mértékben károsnak nevezte, hogy 100 millió forintos összeghatárig bizottság döntsön ingatlanok értékesítéséről, miközben korábban ez a képviselő-testület hatáskörbe tartozott.

Juhász Attila Simont választotta elnökének a Heves Megyei Közgyűlés

19.10.28 15:16

Juhász Attila Simon elnöki székfoglalója után a testület két alelnököt választott Szabó Róbert (Fidesz-KDNP) korábbi közgyűlési elnök és az eddig is a posztot betöltő Tóth Csaba (Fidesz-KDNP) személyében.

Handó Tündét jelölik alkotmánybírónak a kormánypártok

19.10.28 14:43

Handó Tündét jelöli a Fidesz-KDNP frakciószövetség alkotmánybírónak Stumpf István helyére. Handó Tünde utóda az OBH élén Répássy Árpád, a Bírósági Hivatal általános elnökhelyettese lehet - mondták az atv.hu-nak.

Pokoli a levegő Debrecenben, elrendelték a szmogriadó tájékoztatási fokozatát

19.10.27 10:54

Debrecen polgármestere ma elrendelte a szmogriadó tájékoztatási fokozatát - közölte az önkormányzat az MTI-vel. A hajdú-bihari megyeszékhelyen a szálló por (PM10) légköri koncentrációjának 24 órás átlagértéke két egymást követő napon…

Az ellenzéki konglomerátum nem kormányképes

19.10.26 15:03

Sem az ellenzék, sem a Fidesz-KDNP nem könyvelheti el egyértelmű sikerként az önkormányzati választást Schiffer András szerint. Az LMP alapítója és egykori társelnöke a Magyar Nemzetnek adott interjúban a kormányoldal számára egyik…

A(z) "KDNP" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Simicskó István: Emberfeletti erőt ad a magyaroknak a nemzeti önbecsülés, a szabadság iránti vágy és az igazságérzet

Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője emlékezett az 1956-os forradalom örökségére.

Politikus

Gulyás Gergely szerint Lázár János munkája tovább gazdagíthatja a Fidesz közösségét

Soha nem volt kérdés, hogy Lázár Jánosra szüksége van a Fidesznek. Erről a Miniszterelnökséget vezető miniszter beszélt a Polgári Mulató „Őszintén” című pódiumbeszélgetésén, amiről az atv.hu számolt be.

Közélet

Elindítják az új debreceni Főpályaudvar fejlesztését

Minderről Papp László polgármester számolt be.

Közélet

„Tusk kudarcot vallott” – Visszavágott Szijjártó az EPP elnökének

Donad Tusk korábban azt mondta, Orbán Viktor „illiberális demokráciáról” alkotott víziója voltaképpen nem más, mint egy „korcs demokrácia” terjesztése.

 

Kategória ajánló