KDNP hírek

Politikus › KDNP

Az EP megszavazta: tágítanának a jogállamiság fogalmán

20.10.07 19:28

A Fidesz-Kdnp szerint a kilátásba helyezett, intézményeken átívelő jogállamisági mechanizmus a politikai zsarolás folytatását jelentené.

„Tisztázzuk: ki a Fidesz-bérenc?"

20.10.05 17:19

Vasárnap időközi képviselő-választást tartanak Tiszaújvárosban, ezért az elmúlt hétvégén a helyszínre vonultak a politikai pártok prominensei. Megmutatjuk, hogyan kampányoltak.

Egyre nő az áldozatok száma, erre figyelmeztet Müller Cecília

20.10.04 08:31

Az országos tiszti főorvos egy rendkívül veszélyes kockázati tényezőt is említett, nagyon kell vigyázni ebben az esetben.

A(z) "KDNP" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Nemrég még gyakornok volt, most genfi konzul lett egy KDNP-s képviselő lánya

Szászfalvi-Farkas Lenkének nincs ismert diplomáciai tapasztalata, mégis ő vezetheti a legújabb magyar külügyi kirendeltséget.

Politikus

Győri Enikő: Veszélyes az európai baloldal felelőtlen költségvetési politikája

Az európai minimálbérnek nincsen gazdasági-pénzügyi alapja a fideszes politikus szerint.

Közélet

Visszatér a piac a Dunakapu térre!

A hírt Takács Krisztián önkormányzati képviselő nyomán a Győriek Győrért Facebook-csoport osztotta meg. Takács Krisztián posztjában arról számolt be, hogy dr. Dézsi Csaba András polgármester tájékoztatása alapján a győri a…

Közélet

Pálinkás József már a miniszterelnök-jelöltséget is vállalná

Pálinkás József akadémikus, a Magyar Tudományos Akadémia korábbi elnöke, az első Orbán-kormány oktatási minisztere új pártot indított Új Világ Néppárt néven.

 

Kategória ajánló