Kaviár hírek

Életmód › Kaviár

Hétvégi menü: padlizsánlecsó, levendulás süti

19.07.19 13:30

Ezen a hétvégén nem lesz hús a menüben, mégis megnyaljuk utána a tíz ujjunkat. Négysajtos leves, arab padlizsánlecsó és levendulás muffin következik.

Idén is átadta a Dining Guide a legjobb gasztrohelyeknek és szakembereknek járó díjakat

19.02.26 08:04

Idén is átadta a Dining Guide a legjobb gasztrohelyeknek és szakembereknek járó díjakat Idén is átadta a Dining Guide gasztronómiai portál az Év Étterme Gálán a díjakat, elismerésként a gasztronómiában élen járó szakembereknek és a legjobb…

Mutatjuk a luxuskaját, amiből 30 millióba kerül egy kiló

19.02.15 15:16

A kaviár alapból elég drága étel, de ha ritka albínó halak adják hozzá az ikrát, akkor nagyon megszaporodnak a számjegyek az árcímkén.

Több mint 22 ezer tonna kaviárt termelt Oroszország tavaly

19.01.27 15:54

Ennek túlnyomó részét az olcsóbb, vörös kaviár adja, melynek termelése 70 százalékkal ugrott meg 2018-ban. A drágább feketr kaviáré is nőtt, az 7 százalékkal.

40 százalékkal esett a luxuscikk ára

18.11.25 12:22

Oroszországban rekordmennyiségű lazacfélét halásztak le idén, ennek hatására a keresletet is meghaladó vörös kaviárt termeltek, ami a lazackaviár árának jelentős csökkenésével jár.

A(z) "Kaviár" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Hétvégi menü: sajt, padlizsán és levendula az asztalon

Ezen a hétvégén nem lesz hús a menüben, mégis megnyaljuk utána a tíz ujjunkat. Négysajtos leves, arab padlizsánlecsó és levendulás muffin következik. Nem kell mindig kaviár, sőt húst…

Esemény

Rekordszámú részvétel a 4. Debrecziner Gourmet Fesztiválon

Több mint 5 ezer látogató volt kíváncsi a Magyarország legjobb vidéki és fővárosi éttermeinek seregszemléjére, amelyet a debreceni Nagyerdőben, a Békás-tó partján rendeztek meg.

Életmód

Ezeket érdemes tudni a cékláról!

Éppen szezonja van az egyik legegészségesebb zöldségünknek.

Életmód

„Amit megeszünk, az a miénk” – ezért lettünk Európa legkövérebb nemzete

2019.09.21. Miként lett a magyar Európa legelhízottabb nemzete? Ennek társadalmi összefüggéseit tárta fel PhD Forgács Attila gasztropszichológus a „Moho sapiens, avagy az evés lélektana…” című előadáson, melyet a Magyar…

 

Kategória ajánló