Kávé hírek

Életmód › Kávé

A makói piacon járt Lázár János

21.01.15 10:49

A térség országgyűlési képviselője kávézott, savanyú káposztát vett, és arról érdeklődött az árusoknál, milyen hatással van a járvány a forgalomra.

Kávé helyett ezekből az ételekből szerezhet energiát

21.01.13 15:55

Ha napközben ránk tör a fáradtság, általában rögtön a kávéért nyúlunk, de van másik alternatíva is.

Készül, formálódik KALOCSA KÁVÉJA –A kávé és a paprika ízvilága adja különlegességét

21.01.11 09:52

Németh Dávid: Az összetevők patikamérlegen való kimérése és folyamatos változtatása még mindig tart, mert szeretném megtalálni azt az ízt, ízvilágot, ami majd legközelebb áll hozzám, és a leginkább elfogadottabb lehet a vendégek körében.

Sokkoló dolog derült ki a kávéról: ezt biztosan sokan nem tudták

21.01.10 21:09

Súlyarányosan nézve a kávé az egyik legkevésbé fenntartható módon előállítható élelmiszer, annyi szén-dioxidot termel, mint a sajt, szénlábnyoma pedig fele az egyik leginkább környezetszennyező élelemének, a marhahúsénak, írta a The…

Közvetlenül egy pékség bejárata előtt, a járdán parkolt le Kern András

21.01.07 13:55

Azt mondja bánja a történteket, de nagyon kellett sietnie. Szerencséje is volt, mert ha egy közteres meglátta volna, komoly büntetést is kiszabhatott volna.

A(z) "Kávé" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Brit kutatók vizsgálták, miként lehet jelentősen csökkenteni a kávé szénlábnyomát

Brit kutatók vizsgálták, miként lehet jelentősen, mintegy 77 százalékkal csökkenteni a kávé szénlábnyomát. Súlyarányosan nézve a kávé az egyik legkevésbé fenntartható módon előállítható élelmiszer, annyi szén-dioxidot…

Életmód

Két héttel meghosszabbítják a teljes zárlatot a szomszédban

Február 8-ig biztosan zárva tartanak az éttermek és az üzletek.

Tudomány

Závecz: Orbán válságkezelését leosztályozták a magyarok

A magyar lakosság a kormány járványügyi tevékenységét egységben látja, az egészségi és a gazdasági válságkezelésre is 2,7-es átlagosztályzatot adott – írta a Závecz Research.

Esemény

Hat kihagyhatatlan dolog pezsgőimádoknak

Hamarosan itt van a szilveszter, amit kisebb túlzásokkal akár a pezsgőrajongók világnapjának hívhatnánk. Cikkünkben nekik szeretnénk pár kihagyhatatlan tippel kedveskedni. 1. Kóstolj pezsgőt dupla magnumból! Nyilván nem egy…

 

Kategória ajánló