Kátyú hírek

Autós › Kátyú

Önkényesen ásott kátyút egy niklai földútba hogy lassítsa a forgalmat

20.05.17 18:10

Niklán egy helyi férfi meg akarta leckéztetni a gyorsan közlekedő autósokat azzal, hogy felásott egy murvás közutat, mellyel veszélyeztette a közlekedőt biztonságát.

Új gép segíti a kátyúk eltüntetését

20.04.02 08:37

A járványhelyzet életünk majdnem minden részében különleges intézkedéseket követel, a munka azonban sok területen nem állhat meg.

Csatákat nyernek a kátyú-háborúban

20.02.19 20:04

Főleg a mellékúthálózat felújítása lesz fókuszban, köszönhetően a Magyar falu program forrásainak.

Kiszakadt egy darab az útból, hét autó megrongálódott

20.02.09 13:55

Az M30-as autóút Sajó fölött áthaladó szakaszán egy jókora darab levált az aszfaltból, ami jelentős anyagi kárt okozott az arra járók autóiban. A kialakult gödörbe többen is belehajtottak, és sorra álltak félre a hídon. Megsérült az autók eleje, alja, kipufogója,…

Kezdődik a kátyúszezon - érdemes külön biztosítással készülni

20.01.23 10:40

A kátyú okozta károk 60-70 százaléka jellemzően az első negyedévben történik a kátyúbiztosítást kínáló társaságok tapasztalatai szerint. Az ilyen jellegű balesetek minden autósnak potenciális kockázatot jelentenek, ezért érdemes biztosítással…

Kátyúkat foltoznak a városban

19.11.26 10:21

Az enyhe őszi időjárás lehetővé teszi, hogy az év közben keletkezett úthibákat és kátyúkat kijavítsák még a tél beköszönte előtt.

Kátyúkra festette fel a felezővonalat a közútkezelő Hevesben

19.10.07 14:49

Kátyútengerre festették fel a felezővonalat a Heves megyei Bátor határában. Az autósok ezen a szakaszon csak lépésben mernek haladni, mert féltik a járműveiket – írta az atv.hu.

Elképesztő: Kátyútengerre festették fel a felezővonalat a Heves megyében

19.10.06 13:33

Kátyútengerre festették fel a felezővonalat a Heves megyei Bátor határában. A faluba vezető útról több helyen lassan eltűnik teljesen az aszfalt, vagy tele van kátyúval. Az autósok ezen a szakaszon csak lépésben mernek haladni, mert féltik a járműveiket.

Újabb magyar település életét nehezítik a kátyúk

19.10.05 17:28

Egy biciklis kislány balesetet szenvedett a kátyúk miatt, annyira rossz a Heves megyei Bátorra vezető út – erre panaszkodnak az RTL Klub híradójának a környéken élők.

Kátyú kátyú hátán - megelégelték a galvácsiak a helyzetet

19.09.29 20:19

Szinte egyetlen épp métere sincs a Borsod megyei Galvácsra vezető útnak – erre panaszkodnak az RTL Klub Híradójában megszólaló helyiek

A(z) "Kátyú" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Autós

Kellemetlen meglepetés az autósoknak: szándékosan készített kátyút a Somogy megyei férfi

Egy férfi szándékosan ásta fel a murvás közutat a kis Somogy megyei településen, hogy megleckéztesse a gyorsabban közlekedő autósokat. A szándékos kátyú készítéssel veszélyeztette a közlekedők biztonságát - írja a…

Közélet

Megvalósult mindenidők kampányígérete – 10 napig a fél városban ingyen sört osztanak

És a Magyar Kétfarkú Kutya Pártnak még csak nem is kellett semmit tennie, hogy megvalósuljon a kampányígéretük. A First Craft Beer összetrombitált több tucat budapesti és környéki helyet, ahol mától május 31-ig, jövő vasárnapig 10…

Gazdaság

Kutyát mentettek az M7-esen a rendőrök

A rémült eb az M7-es autópályán szaladgált.

Közélet

Júniusban kezdik a Bokrosi összekötő út felújítását

Június elején kezdődik és várhatóan november végén fejeződik be a Bokrosi összekötő út közel három kilométeres szakaszának a felújítása – derül ki a Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatójából.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló