Katona József Színház hírek

Kultúra és szórakozás › Katona József Színház

„Csak neked mondom” premier a Spektrum Home-on

20.06.24 13:19

A Katona József Színház és a WMN együttműködésében született ″Csak neked mondom″ június 27-től szombaton és vasárnap 15:30-tól lesz látható a Spektrum Home műsorán.

Száll a kakukk fészkére és Gardénia premier Kecskeméten

20.06.21 12:07

Kinyithatnak a színházak, és zárt térben is lehet játszani a közönség előtt a 2020. június 18-i kormányrendelet értelmében.* A veszélyhelyzet feloldásának köszönhetően korlátozás nélkül megtarthatók a kulturális rendezvények, így a Kecskeméti Katona…

Nagy Ervin kilép a Katona József Színház társulatából

20.06.18 16:16

Távozik a Katona József Színház társulatából Mészáros Blanka, Nagy Ervin és Dér Zsolt – jelentette be az ATV Start Plusz című műsorában Máté Gábor, a színház főigazgatója

Kiosztották a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház idei díjait

20.06.05 14:04

Idén rendhagyó módon, online gála keretében adták át Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban a 2019/2020-as évad legjobbjainak az elismeréseket. Összesen tizenegy kategóriában lehetett szavazni a kedvencekre, május 28-ig, az…

Ahová az álmok is játszani jönnek – Meghirdette következő évadát a kecskeméti színház

20.05.28 23:28

Tíz új bemutatóval, köztük hét nagyszínházi előadással, valamint kamara- és stúdiószínházi produkciókkal várja közönségét a következő évadban a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház – tájékoztatott az intézmény vezetője a csütörtöki…

10 új bemutató lesz jövő évadban a kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban

20.05.28 18:03

Tíz új bemutatóval, köztük hét nagyszínházi előadással, valamint kamara- és stúdiószínházi produkciókkal várja közönségét a következő évadban a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház.

A(z) "Katona József Színház" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Faültetési akcióba kezdett a Katona József Színház

A 10 millió FA civil közösség szakmai támogatásával, karbonlábnyomuk csökkentése érdekében faültetési akcióba kezdett a Katona József Színház.

Kultúra és szórakozás

Olaszországban egy hónapon át este hattól zárni kell a vendéglátóhelyeket

A miniszterelnök bejelentette: ismét bezárják a mozikat, színházakat, koncerttermeket, edzőtermeket, uszodákat, diszkókat és játéktermeket.

Magyar település

Villámcsődülettel lepték meg a kecskeméti doktornőt

Vasárnap délelőtt dr. Kelemen Editet, a kecskeméti kórház koraszülött részlegének vezetőjét köszöntötték a szülők Kecskeméten.

 

Kategória ajánló