Katona József Színház hírek

Kultúra és szórakozás › Katona József Színház

Jordán Adél a melegellenes uszításról: Ebbe beleállok, saját életemről fogok beszélni

21.07.31 11:28

Egyre erősebb Magyarországon a gyűlöletkeltés, de le kell vetkőzni az ítélkezéstől való félelmet – mondta a színésznő Veiszer Alinda legújabb műsorában.

A Légy jó mindhalálig! és a Férjek és feleségek az évad legjobb előadása, Märcz Fruzsina és Orth Péter pedig az évad legjobb színészei

21.07.31 07:23

Igazán örömteli volt a legújabb, Kecskemét Oscar-gálájaként is emlegetett „Együtt a művészetért!” Gála, ugyanis újra élőben, vidám gálaműsor kíséretében adták át a díjakat péntek este a Kecskeméti Nemzetiben.

Märcz Fruzsina és Orth Péter lett ezúttal a legjobb színész

21.07.31 07:02

A 2020/21-es évad zárásaként péntek este tartotta meg a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház az Együtt a Művészetért Díjátadó Gálát.

Hegedűs D. Géza: Megrendítő, ahogy a Lear királyban magunkra ismerünk

21.06.26 06:52

Hosszú és keserves bezártság után katartikus előadással nyitott újra a Katona József Színház, Shakespeare Lear királya felkavaró érzéseket ébresztett a nézőkben. Hegedűs D. Gézával, az előadás címszereplőjével beszélgettünk.

Pénteken nyit a Gyulai Várszínház 58. évada

21.06.23 12:19

  Június 25-én, pénteken kezdődik a Gyulai Várszínház 58. évada. Az esemény a Körös – Völgyi Sokadalommal együtt kezdődik. Az első bemutatóra hétfőn kerül sor. Ekkor a Katona József Színház előadásában az Othello-t tekintheti meg a…

Kecskeméti Nemzeti Színház új évad - kihirdették a műsortervezetet

21.06.12 08:28

A társulat és a nézők nagy örömére immár minden este megtelik élettel a színház, és így lesz ez egész nyáron, hiszen a pandémia miatt félbeszakadt 2020/21-es évadot május végétől folytatja a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház. Eközben már…

A(z) "Katona József Színház" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Jordán Adél: “Régen nem voltam ennyire tudatos és szabad”

Jordán Adél, a katona József Színház művésze volt Veiszer Alinda online műsorának vendége. A körülbelül egyórás adás ezen a linken nézhető meg jelképes támogatásért cserébe.

Kultúra és szórakozás

„Megtartani a közösséget a legnehezebb időkben is”

Évadot zárt a Miskolci Nemzeti Színház. Miskolci Nemzeti SzínházBéres AttilaVeres Pál

Magyar település

Kigyulladt egy autó az 5-ös főúton

Teljes terjedelmében égett egy személyautó az 5-ös főúton, Kecskemét térségében. A tűzesethez riasztott kecskeméti hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották a lángokat. Az egység utómunkálatokat végez a helyszínen, ahol…

Kultúra és szórakozás

Átadták az évad legjobbjainak járó díjakat a Kecskeméti Nemzetiben

A 2020/21-es évad zárásaként péntek este tartotta meg a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház az Együtt a Művészetért Díjátadó Gálát.

 

Kategória ajánló