Katona József Színház hírek

Kultúra és szórakozás › Katona József Színház

Elmaradnak a Gothár Péter rendezte Hóhérek előadásai

Tegnap 10:10

A Katona József Színház közleményben értesíti a közönséget, hogy elmaradnak a Hóhérok már meghirdetett előadásai. A Hóhérok című előadást Gothár Péter rendezte.

Schilling szerint évek óta lehetett tudni Gothár Péter zaklatási ügyeiről

19.11.20 14:55

Aki a színpadon fiatal színésznőket fogdos, és ezt rendezői módszernek nevezi, az aljas ember – írta Schilling Árpád rendező. Évek óta tudtak a zaklatásokról a Katona József Színházban – ezt Schilling Árpád írta Facebook-oldalára. A rendező…

Zaklatás a Katonában: Gothár Péter magyarázkodik

19.11.20 08:22

Gothár Péter az a rendező, akinek a nevét több mint egy napig nem hozta nyilvánosságra a Katona József Színház, miután kirúgta a zaklatási botrány miatt. Gothár közleményt adott ki a történtek után.

A(z) "Katona József Színház" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Erdei Péter munkáját Kodály Zoltán-díjjal ismerte el a közgyűlés

A kecskeméti képviselő-testület csütörtöki ülésén, a napirendi pontok tárgyalása előtt vehette át Erdei Péter karnagy a közgyűlés által neki megszavazott Kodály Zoltán-díjat.

Kultúra és szórakozás

Emkléktáblát avattak Debrecenben Kóti Árpád tiszteletére

Domborműves emléktáblát állított a 2015-ben elhunyt Kóti Árpád, Kossuth-díjas színművész, a nemzet színésze, a debreceni Csokonai Színház örökös tagja tiszteletére hétfőn a Nemzeti Színház és a MASZK Országos Színészegyesület.…

 

Kategória ajánló