Katolikus hírek

Kultúra és szórakozás › Katolikus

Régi fényében ragyog a lellei kápolna barokk oltára

19.08.07 22:24

Felszentelték a teljesen megújult balatonlellei Szent Donát Kápolna barokk oltárát és oltárképét.

II. Rákóczi Ferenc nagyságos fejedelmet méltatták Beregszászban

19.08.05 14:24

Ii. Rákóczi Ferenc Gyulafehérvárott erdélyi fejedelemmé választása 315. évfordulója alkalmából a magyar Országgyűlés a 2019-es évet Rákóczi-emlékévvé nyilvánította. Ennek alkalmából a Beregszászi Római Katolikus Egyházközség szervezésében...

A tanár bármit kérhet a szülőtől

19.08.05 09:45

Tanszerből a középkategóriásat, ünneplőből a legolcsóbbat ajánlja az Európai Szülők Egyesületének elnöke. Salamon Eszter szerint, ha a szülők nem biztosak benne, hogy mi kell a gyereknek, inkább várják meg az iskolakezdést. A Katolikus Karitász…

Iskolakezdési segélyprogramot indít a Katolikus Karitász

19.08.01 12:21

Legyen öröm az iskolakezdés! címmel iskolakezdési segélyprogramot indít a Katolikus Karitász. A segélyszervezet célja, hogy legalább 5000 rászoruló gyermeket támogassanak iskolatáskával, tanszerekkel, tornafelszereléssel ‒ közölte Écsy…

Hindu szélsőségesek elevenen égettek el egy muszlim fiatalt Indiában

19.07.31 18:24

Gratian Mundadan, Bijnor nyugalmazott katolikus püspöke az UCANews-nak nyilatkozva megrázónak nevezte a történteket, ami rettegéssel tölti el a békés indiai lakosokat.

Bővítik az iskolát Kétegyházán

19.07.31 07:21

Több mint négyszázmillió forintból új épülettel gazdagodik a Kétegyházi Román Nemzetiségi Általános Iskola és Óvoda a közeljövőben.

A(z) "Katolikus" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Államot és értékrendet is hagyott ránk alapítónk

A rendezvénysorozat a belvárosi római katolikus templomban ünnepi szentmisével kezdődött, majd ökumenikus kenyérszenteléssel és templomi áldással folytatódott.

Ország

Egy francia párt akár 6 évre is lecsukhatnak, amiért homokot loptak Szardíniáról

Mindenki szeret valami kis szuvenírt hazavinni a nyaralásáról, legyen az akár hűtőmágnes, akár egy szép kagyló a tengerpartról. Egy francia pár néhány kiló homokot vitt volna magával, a hatóságok azonban lecsaptak rájuk.

Ismert személy

Szerelmem, Viktor Orban

A számok nem hazudnak: a csehek nagy része egész egyszerűen szerelmes Orbán Viktorba. Hiszen mi másból is fakadna az, hogy egy júniusban készített országos felmérés szerint Csehországban a külföldi személyiségek közül…

Ország

Megbüntette román játékosát a Fehérvár, mert nem akart magyar válogatott lenni

A román kapitány szerint Adrian Rust megpróbálták a magyar futballválogatottba kényszeríteni, amikor nem sikerült, megbüntették.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló