Katolikus hírek

Kultúra és szórakozás › Katolikus

A Balatonkenesén élő rászorulókat segíti a borrend

Ma 16:01

A helyi katolikus és református egyházon keresztül segíti adománnyal a Balatonkenesén élő rászorulókat a Kelet-Balatoni Borrend.

A Vatikán megerősítette egy újabb kínai katolikus püspök kinevezését

Ma 10:58

Újabb püspököt nevezett ki a Vatikán a pápai állam és a Kínai Népköztársaság között októberben megújított kétoldalú megállapodás értelmében – erősítette meg Matteo Bruni szentszéki szóvivő kedd este. A szóvivő bejelentése szerint Tommaso Csen…

Meghalt XVI. Benedek volt komornyikja, a Vatileaks-botrány kirobbantója

Tegnap 17:04

Paolo Gabriele 54 éves korában a Vatikán kórházaként ismert római Gemelli-klinika sürgősségi osztályán halt meg. Családja közlése szerint régóta súlyos betegségben szenvedett.

Meghalt a dunakeszi katolikus iskola egyik tanára, a pedagógus koronavírus-fertőzött volt

20.11.22 10:10

Meghalt egy dunakeszi tanár koronavírusban. A pedagógus a helyi katolikus iskolában tanított. Meghalt egy tanár Meghalt a dunakeszi katolikus iskola egyik tanára, aki koronavírus-fertőzött volt. A férfi a Krisztus Király Római Katolikus Általános Iskolában…

Vandálok dúlták fel a göteborgi katolikus templomot

20.11.18 22:07

Sokkoló képre érkeztek vissza múlt pénteken a göteborgi Krisztus Király katolikus templomba a hívek: az épületet feldúlták, az oltárt megrongálták

Felföldi László lett az új pécsi megyés püspök

20.11.18 12:45

Felföldi László 1961. február 4-én a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Geszteréden született. A piaristák kecskeméti gimnáziumában érettségizett 1979-ben, majd elektroműszerészi végzettséget szerzett.

A(z) "Katolikus" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

A Balatonkenesén élő rászorulókat segíti a borrend

A helyi katolikus és református egyházon keresztül segíti adománnyal a Balatonkenesén élő rászorulókat a Kelet-Balatoni Borrend – írja a veol.hu. A több mint tíz esztendeje működő szervezet fennállása során először…

Ország

Két nőt is meggyilkoltak a nők elleni erőszak megszüntetésének napján Olaszországban

Két nőt is meggyilkoltak szerdán, a nők elleni erőszak megszüntetésének nemzetközi napján Olaszországban, ahol az elmúlt időszakban emelkedett az öngyilkossággal kísért nőgyilkosságok aránya.

Nagyvilág

Újabb meccseket hagy ki a Csíkszereda, borul a hokiliga versenynaptára

Az igazoltan pozitív koronavírusos esetek miatt az együttes a most következő hétvégén sem tud még a szükséges 13 plusz 1 fővel kiállni.

Ismert személy

Peking elutasította Ferenc pápa ujgurokkal kapcsolatos kijelentését

A muszlim vallású ujgur kisebbséget "üldözöttnek" titulálta.

 

Kategória ajánló