Kate Middleton hírek

Ismert személy › Kate Middleton

Elszorul a torkod, ha meglátod II. Erzsébetet – 10 emlékezetes momentum Fülöp herceg temetéséről

21.04.17 19:31

A királynő - aki a jövő héten tölti be 95. életévét - egyik udvarhölgye kíséretében a királyi család hivatalos autójával, egy Bentley-vel érkezett a szertartás helyszínére, és a kápolnában egyedül, a többi családtagtól távol foglalt helyet.

Új taggal bővült Katalin hercegné öccsének családja

21.04.16 16:13

Ennél édesebb módon nem is jelenthette volna be Katalin hercegné testvére, James Middleton, hogy új kedvenc érkezett a családba.

7 dolog, amit Katalin hercegné már évek óta nem viselhet

21.04.10 06:52

Régen még ő is másképp öltözködött, de amióta Vilmos herceg felesége, Katalin hercegnének le kellett mondania pár ruháról.

Hatalmas volt a pánik: Kate Middleton majdnem merénylet áldozata lett

21.04.08 20:34

Pánikot váltott ki egy ismeretlen autó, mely megsértette a The Goring Hotel körüli biztonságos zónát, ahol Kate Middleton épp esküvőjére készült Vilmos herceggel.

Lelepleztük Kate Middleton stílusának titkát: rengeteg hasonló ruhadarabot halmoz fel

21.03.31 16:01

Katalin hercegné imádja ugyanazokat a darabokat viselni újra és újra. Ezzel nincs is semmi baj, legalább tudatos és környezetkímélő is, hiszen elképesztő összegeket költenek a királyi család tagjai egy-egy ruhára,

Kate Middleton bemutatja, hogyan viselj tetőtől talpig bézst sikkesen

21.03.21 12:19

Katalin és Vilmos herceg a napokban mentősökkel találkozott, akik elmesélték milyen a járvány alatt dolgozni. A hercegné erre az alkalomra is egy monokróm összeállítást választott, tetőtől talpig bézs színű darabokat viselt, amelyek között megtalálhatók…

Szakértő leplezte le Katalin hercegné rejtett titkát

21.03.18 15:43

Az Oprah-interjú óta először szerepelt a nyilvánosság előtt Katalin hercegné, akinek minden egyes gesztusát testbeszédszakértő elemezte – így bukkant rá egy nagyon érdekes titokra a hercegnével kapcsolatban.

Megszületett Pippa Middleton második gyermeke

21.03.16 22:07

Ismét új taggal bővült a brit királyi család: megszületett Pippa Middleton második gyermeke!Az elmúlt időszak botrányai után végre örömhír is érte

A(z) "Kate Middleton" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Emiatt viselt Katalin hercegné feltűnő kiegészítőt Fülöp herceg temetésén - Különleges jelentése volt

Katalin hercegné stílusa mindig kifogástalan, így meg sem lepődünk azon, hogy Fülöp herceg szombati temetésén is tökéletesen festett - ám outfitjének egyik darabja a többinél is sokkal fontosabb volt.

Ismert személy

Fülöp herceg halálával leteheti-e a koronát II. Erzsébet?

A mélyen vallásos királynőnek a vérében van a kötelességtudat. Szakértők szerint esze ágában sincs felbontani az Istennel kötött szövetséget.

Ismert személy

Harry nyitott lenne a békülésre? Ezt tette Fülöp herceg temetése után

Harry és Vilmos kapcsolatában fordulópontot jelenthet nagyapjuk halála.

Ismert személy

Harry herceg a tervezettnél később utazhat vissza Kaliforniába

A brit bulvársajtó szerint megvárja a királynő – a nagymamája – születésnapját.

 

Kategória ajánló