Katasztrófavédelem hírek

Esemény › Katasztrófavédelem

Életeket menthet a katasztrófavédelem új kampánya

21.02.03 14:51

Az elkövetkező hónapokban a tejesdobozok is hirdetik: a szén-monoxid-érzékelő életeket menthet. A kampány célja a figyelemfelhívás.

Mohácsi tűzoltó őrnagy lett az év tisztje

21.02.02 17:08

Az országos katasztrófavédelmi főigazgató évről évre nevesíti az ország legjobb teljesítményt nyújtó szervezeteit, munkatársait. 2020-ban az év tisztje címet a mohácsi Sós Sándornak adományozták.

A 2-es metró alá esett egy ember a Deák téren

21.02.02 15:19

A 2-es metró alá esett egy ember kedd délután a Deák Ferenc téri állomáson, az Örs vezér tér felé vezető oldalon - közölte a katasztrófavédelem. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) azt írta, hogy a metró helyett pótlóbusz jár a teljes vonalon.

Ismét tűzvédelmi teszt

21.02.02 11:48

Elkészült a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság nyolcadik online tűzvédelmi tesztje. A mostani teszt témája a tűzoltókra, felszereléseikre és a beavatkozásokra vonatkozik. Immár a nyolcadik tűzvédelmi tesztet bocsátja útjára a…

Ismét útjára indul a Dr. Balogh Imre Emlékpályázat

21.02.02 11:48

Huszonegyedik alkalommal, 2021-ban is meghirdeti a Dr. Balogh Imre Emlékpályázatot a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Szén-monoxid mérgezés elleni kampány tejesdobozon

21.02.01 09:21

A Katasztrófavédelem és az Alföldi Tej Kft. tejesdobozon hívja fel a figyelmet a szén-monoxid mérgezés veszélyeire, s az érzékelő készülék fontosságára.

Az Év Tisztje lett a dunaújvrosi tűzoltó alezredes

21.02.01 09:21

Az országos katasztrófavédelmi főigazgató évről évre nevesíti az ország legjobb teljesítményt nyújtó szervezeteit, munkatársait, az elismerést eddig a szokásos évértékelő állománygyűlésen kapták meg az arra érdemesek – írja a dunaújvárosi…

Családi ház pincéjében keletkezett tűz Felsőtárkányban

21.02.01 08:32

A tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat. Tűz volt egy családi ház pincehelyiségében hétfő reggel a Heves megyei Felsőtárkány József Attila utcájában. A tűzhöz Egerből riasztották a hivatásos tűzoltókat, akik két vízsugárral oltották el a…

A(z) "Katasztrófavédelem" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Esemény

Gázolt a vonat Kecskeméten

Embert gázolt el egy vonat Kecskeméten, a Tatár sor közelében. A balesethez a város hivatásos tűzoltóit és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot riasztották. A helyszínen vannak a mentők is.

Életmód

Tűzoltók mentették ki a felrobbant vásárhelyi tanya lakóját

A Hódmezővásárhelytől 4 kilométerre, a 45-ös főút mentén fekvő tegehalmi tanya szerdán délelőtt egy robbanás után felgyulladt, az épületben azonnal magasra csaptak a lángok, az ott élő nő kétségbeesetten próbált kimenekülni. A…

Közélet

Fának hajtott egy autó Sümeg közelében

Fának ütközött egy kisteherautó a Veszprém megyei Bazsi és Sümeg között, egy földúton. A műszaki mentést végző sümegi önkormányzati tűzoltók áramtalanítják a járművet. A helyszínen vannak a mentők is.

Autós

Maradandó fogyatékosságot és súlyos egészségromlást szenvedett a balesetben

A Debreceni Járási Ügyészség maradandó fogyatékosságot és súlyos egészségromlást eredményező közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt emelt vádat az ellen a kamionsofőr ellen, aki a vád szerint későn vette…

 

Kategória ajánló