Katasztrófavédelem hírek

Esemény › Katasztrófavédelem

Autópályával kötik össze a Fekete-tengert és a magyar határt

20.09.03 15:23

Az Európai Unió kohéziós politikája csaknem 1,5 milliárd euróval támogatja a romániai közlekedési infrastruktúra és a katasztrófavédelem fejlesztését - írja az MTI az Európai Bizottság tájékoztatása nyomán.

Nagyon vigyázzon, életveszélyes is lehet a borospince!

20.09.03 11:22

A szüret kezdetével, a mustgázzal telített pincék veszélyeire hívja fel a figyelmet az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).

Itt a szüret és vele a mustgázveszély

20.09.03 11:05

A szüret kezdetével, a mustgázzal telített pincék veszélyeire hívja fel a figyelmet az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).

Füstölt a metró a Deák téren

20.09.02 18:34

Nem jár a 3-as metró a Deák téren, ahol egy metrószerelvény forgózsámolya füstölt - erősítette meg az MTI információját szerda délután Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Oszlopnak ütközött egy autó Hernádon

20.09.02 10:41

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Hernádon, a Fő utcában, a Petőfi Sándor utcai kereszteződés közelében. A műszaki mentést a dabasi hivatásos tűzoltók végzik. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

A(z) "Katasztrófavédelem" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Esemény

Tűz ütött ki egy Roham utcai társasházban

Egy Roham utcai társasház kazánházában keletkezett tűz szombaton késő délelőtt. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik porral oltóval eloltották a lángokat.A tűzoltók kihoztak az épületből két gázpalackot és…

Életmód

Már a pozsonyi Nemzeti Onkológiai Intézetben is fertőz a koronavírus

Az intézet (NOÚ) tizenhárom munkatársa lett vírusos, közülük hat orvos, öt nővér és két mentős. Ezt a NOÚ szóvivője, Patricia Kubicová erősítette meg. Elmondása szerint az intézet betegellátása nincs akadályozva, zavartalanul…

Közélet

10 magyarból 7 nem tudja, mire való a defibrillátor, de ha tudná, akkor sem használná

A magyar emberek többsége be sem merne avatkozni egy rosszulétbe: vagyis simán hagynák, hogy a szenvedő meghaljon. Több mint 1500 defibrillátor található országszerte, plázákban, önkormányzatokban, cégeknél, vagy…

Megye

Magánkórházat nyitottak Debrecenben

A TritonLife csoport, egy magánegészségügyi szolgáltató most Debrecenben nyitja meg első vidéki magánkórházát. A csoport üzemelteti a Budapesten a Róbert Magánkórházat és több fővárosi egészségügyi központot is. Debrecen…

 

Kategória ajánló