Kaszinó hírek

Gazdaság › Kaszinó

Megjelent a GTA V kaszinós frissítése, de több mint 50 országban elérhetetlen

19.07.25 16:57

Nem mindenhol értékelik a szerencsejátékokat A Rockstar több régióban is elérhetetlenné tette a szerencsejátékos update-et, mivel sok helyen tiltják az ilyen tartalmakat.

Grand Theft Auto V: irány a kaszinó!

19.07.18 17:36

Jövő héten nyitja meg kapuit a The Diamond Casino & Resort a Grand Theft Auto V Online-ban.

Minden pénzt kivettek Andy Vajna „örökösei” az elhunyt filmcézár vagyonkezelőjéből, milliárdokat pucoltak ki a cégből

19.07.09 07:42

Az elhunyt Andy Vajna filmipari biztos és állami kaszinókoncesszióval kitömött milliárdos vagyonkezelője, az AV Investments Kft. összesen nagyjából 7 milliárd forintos vagyonnal rendelkezett, ám mint a cég éves beszámolójából kiderült,…

4,6 milliárdos ajándékot a kaszinóknak a kormány

19.06.25 09:17

Három év alatt pedig már több mint 13 milliárd forint játékadóról mondott le a kormány, vagyis ennyivel gazdagította a kaszinókirályokat.

Megint bebizonyosodott, hosszútávon mindig a kaszinó nyer

19.06.09 10:47

A hazai kaszinópiac 2018-ban összesen 37,2 milliárd forint árbevételt és 11,4 milliárd forint profitot termelt a tulajdonosoknak a céges beszámolók alapján. Budapest mellett Sopronban is rekordnak örülhetnek – írja a Napi.hu.

Orbán tekintetében látszott a keserűség

19.05.28 12:37

Nem vagyok pszichológus, ezért aztán elfogadom, ha fenntartásokkal kezelik megfigyeléseimet. Szóval tévedhetek, lehet, hogy teljesen más következtetéseket kellene levonnom, vagy éppen semmilyet, ha Orbán Viktor vasárnap esti győzelmi…

A(z) "Kaszinó" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

A kaszinók is adómentességet kapnak

A hiteltörlesztési moratórium pedig átnyúlhat 2021-re a kormány legfrissebb rendelete szerint. Új szabályok vonatkoznak a foglalkoztatásra, a munkaadót nem köti határidő a beosztások megváltoztatásakor, és szabad kezet kapnak…

Ismert személy

Már áll Andy Vajna síremléke, íme az első fotók

Oroszlán, szivar és Stallonét, illetve Schwarzeneggert ábrázoló filmtekercs fogja díszíteni. Az emlékmű még nincs teljesen kész.

Közélet

Elektronikus ügyintézés van érvényben a bíróságokon

A vészhelyzettel összefüggésben elrendelt rendkívüli ítélkezési szünet idején is kezdeményezhető valamennyi ügyszakban elektronikus úton bírósági eljárás.

Közélet

Mit lehet és mit nem a kijárási korlátozás idején?

Szentkirályi Alexandra hazai kommunikációért felelős kormánybiztos egy videóban igyekezett megválaszolni a leggyakoribb kérdéseket. Pénteken kijárási korlátozást rendelt el a kormány, a rendelet pedig több kérdést is felvetett, ezért…

 

Kategória ajánló