Kásler Miklós hírek

Politikus › Kásler Miklós

21 milliót adott Kásler Miklós Lezsák Sándor alapítványának

19.11.06 08:07

Az emberi erőforrások minisztere négyféle jogcímen juttatott támogatást Lezsák Sándor lakitelki alapítványához. Igaz, ez a támogatás az állami forrásból megvalósított milliárdos beruházások mellett aprópénznek számít.

Irodalmi életművek zárókövei - Bodor Ádám és Czakó Gábor a Nemzet Művésze lett

19.11.05 18:13

Két Kossuth-díjas író, Bodor Ádám és Czakó Gábor a Nemzet Művésze lett. Vashegyi György Pilinszky Jánosra hivatkozott beszédében, Kásler Miklós Tormay Cécile-re.

Zala Megyei Prima Díj 2019 – Bemutatjuk dr. Fliszár Máriát

19.11.04 14:07

A nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórház mozgásszervi rehabilitációs osztályának osztályvezető főorvosa, dr. Fliszár Mária a kis somogyi faluból, Inkéről indult.

Jelentős megtakarítást hoznak a kórházaknak az elektromos autók

19.11.02 17:34

Kásler Miklós október elején bejelentette: a kormány hárommilliárd forintos támogatásával több mint kilencven egészségügyi intézmény 249 korszerű, elektromos autót kap használatba.

Kásler Miklós: A Batthyány-Strattmann László-díj az emberség kitüntetése

19.10.31 11:34

A gyógyítás szellemisége évezredeken keresztül nem változott, a szeretettel fordulás elesett embertársaink felé meghatározta az emberiség történelmét – mondta a miniszter.

Havi 54 ezer forint egy elektromos Golfért

19.10.31 08:37

Néhány héttel ezelőtt dőlt el, hogy az EMMI 249 elektromos Volkswagen Golfot vett kilencven egészségügyi intézmény számára. A részletek azonban csak most szivárognak.

Kásler megalázta a tanárokat!

19.10.30 19:10

Az emberi erőforrások minisztere a Magyar Nemzetnek adott interjújában jelentette ki, hogy “szerinte nincs pedagógushiány.” Kásler Miklós úgy látja, hogy arra szoktak hivatkozni a létszámhiány kapcsán, hogy sok az álláshirdetés, szerinte ez csak annyit…

Kásler Miklós: Lecsengőben van már a véleménydiktatúra

19.10.30 10:55

Az emberek egészségmegőrzését és a betegségek mielőbbi, korai felismerését kell segíteni, ezzel javítható a magyar lakosság egészségi állapota — mondta az emberi erőforrások minisztere.

Pluszpénzt kapnak a fogorvosok

19.10.28 10:54

Idén egyszeri juttatás jön, jővőre pedig havi fix összegű díjemelés, jelentette be Kásler Miklós.

A(z) "Kásler Miklós" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Máris reagáltak a tanárok: Ez nem béremelés!

Kásler Miklós emberi erőforrások miniszter váratlan hétfői bejelentése után a Magyar Közlönyben Orbán Viktor aláírásával meg is jelent a pedagógusok számára várható pótlékemelésről szóló határozat. A Pedagógusok…

Közélet

Pályázati felhívás a minősítéssel nem rendelkező NEM Budapest fővárosi színház- és táncművészeti előadó-művészeti szervezetek 2008. évi XCIX. törvény szerinti, 2020. évi szakmai program megvalósításának és működésének támogatására

Az EMMI nyílt pályázatot hirdet az előadó-művészeti szervezetek támogatásáról és sajátos foglalkoztatási szabályairól szóló 2008. évi XCIX. törvény (a továbbiakban: Emtv.) 19. §-a és az előadó-művészeti szervezetek…

Életmód

Ma van a betegek világnapja

A betegek világnapját tartja ma a katolikus egyház. Ebből az alkalomból Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek a Budapesti Onkológiai Intézet kápolnájában mutat be szentmisét délután, és együtt imádkozik a…

Márka

Másfél millió magyar bérét titkolják

Továbbra sem publikálja a KSH, hogy mekkora a mediánbér Magyarországon - számolt be a Népszava.

 

Kategória ajánló