Kásler Miklós hírek

Politikus › Kásler Miklós

Célegyenesben? Palkovicshoz kerülhet Kásleréktől a felsőoktatás

19.08.21 10:01

Csak idő kérdése lehet a felsőoktatás és a közoktatás szétválasztása: Palkovics László innovációs miniszterhez kerülhet a felsőoktatás a Kásler Miklós vezette EMMI-től. A miniszterelnök júliusban beszélt Bódis József oktatási államtitkárral és Maruzsa…

Újabb öt évre Baán László lesz a Szépművészeti Múzeum főigazgatója

19.08.21 09:10

Újabb öt évre, 2024. november 30-áig, Baán Lászlót, a Szépművészeti Múzeum jelenlegi főigazgatóját bízta meg az intézmény vezetésével Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere a főigazgatói álláshelyére kiírt pályázat eredményes lezárulta…

Kásler: Szent István meghatározta a magyarság helyét a világban

19.08.19 17:55

Szent István meghatározta a magyarság helyét a világban azzal, hogy felvette a kereszténységet és kiteljesítette ősei küldetéstudatát - mondta Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere hétfőn Simonpusztán.

A(z) "Kásler Miklós" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Kásler Miklós ma átadott egy CT-t, ezzel tovább erősödött a szerinte eddig is magas színvonalú betegellátás

Új CT-készüléket kapott az Gottsegen György Országos Kardiológiai Központ (GOKI), a 400 millió forintos eszközt az Egészséges Budapest Program keretéből finanszírozták.

Közélet

Annyi közpénzt áldozna a lovas Eb-re az Emmi, hogy azon még Varga Mihályék is kiakadtak

Több mint 6 milliárd forintba kerül majd a tervek szerint a 2021-es budapesti lovas Európa-bajnokság megrendezése - tudta meg a hvg.hu egy, a lap birtokába került, nem nyilvános jelentésből.

Közélet

Érettségije előtt még megnyerte a versenyt

A Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Karán rendezték meg a középiskolásoknak szervezett tudományos diákköri konferenciát.

Márka

Mégis marad a csipszadó

Hiába kecsegtette az édességgyártókat azzal a fideszes Zsigó Róbert, az Agrárminisztérium (AM) élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkára, hogy tárcája kezdeményezte a népegészségügyi termékadó (neta) eltörlését, mert…

 

Kategória ajánló