Kásler Miklós hírek

Politikus › Kásler Miklós

Újabb pofon Káslernek – elvesztheti az egészségügyi szakképzés területét

19.10.21 08:39

Palkovics László és az Emmi kapná meg az egészségügyi szakképzés területét, ami különösen sértő lenne az onkológus Kásler Miklósra nézve, írja a Népszava.

Kásler: a magyar nemzet mindig tisztelte az időseket

19.10.02 11:50

Minden nemzet, ha ad magára és van önbecsülése, értékként tiszteli az időseket, ahogyan a magyar nemzet ismert 1100 éves történelme során mindig ezt tette – mondta az emberi erőforrások minisztere szerdán a Pesti Vigadóban, az idősek…

Kásler Miklós: A magyar nemzet mindig tisztelte az időseket

19.10.02 11:46

A miniszter kiemelte: egy nemzet akkor marad fenn, ha a családokra támaszkodik, és akkor marad erős, ha „minden életkori réteg teljesíti a kötelességét, helytáll élete során és helytáll a családban”.

A kórházi fertőzések így előzhetők meg

19.10.01 12:58

A kórházi fertőzések megelőzése érdekében a legionella baktérium terjedését megakadályozó vízszűrő berendezéseket helyeztek üzembe az állami fenntartású kórházakban - jelentette be Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere.

Új iskola alapkövét tette le Kásler Miklós Budakalászon

19.09.27 14:10

Az emberi erőforrások minisztere tette le pénteken Budakalászon a 3,5 milliárd forint állami támogatásból megvalósuló új iskola alapkövét.

Kásler Miklós: Rendkívüli fejlesztések az egészségügyben, a kultúrában és az oktatásban

19.09.27 11:34

A miniszter a Szent László Katolikus Általános Iskola új épületszárnyát adta át, amelynek felépítését több mint egymilliárd forinttal támogatta a kormányzat.

Kásler Miklós: A kórházak fejlesztése központi kérdés

19.09.26 13:13

A magyar kórházak fejlesztése központi és döntő kérdés, ennek jegyében 4,5 milliárd forint keretösszegben szereztek be 722 altató- és lélegeztetőgépet – mondta az emberi erőforrások minisztere.

A(z) "Kásler Miklós" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

A magyar-horvát kulturális kapcsolatok szorosabbra fűzéséről tárgyalt Kásler Miklós

Az emberi erőforrások minisztere Zágrábban tárgyalt horvát kollégájával, Nina Obuljen Korzinekkel, ezt követően pedig aláírták az együttműködési megállapodást.

Közélet

Emmi: Kristálytiszta, kiszámítható helyzet jön létre a színházak fenntartásában

Az ellenzék hangulatkeltése a szokásos álhírgyártásra épül. Hazugság, hogy meg kell szűnniük fővárosi színházaknak – olvasható a minisztérium közleményében.

Közélet

Kirúgták Gothár Pétert a Színművészeti- és Filmművészeti Egyetemről

A Színművészeti- és Filmművészeti Egyetem etikai bizottsága december 8-i ülésén

Márka

Der Standard: A jobboldali-nacionalista miniszterelnök kormánya „nemzetstratégiai szintre emelte a kultúrpolitikai célokat!”

Főleg a magyar színházi élet félti a függetlenségét, miután egy kiszivárgott tervezet tanúsága szerint, Orbán Viktor egyértelművé tette, hogy egységes irányítást tart szükségesnek a kultúrában – írja a Der Standard. A Népszava…

 

Kategória ajánló