Kásler Miklós hírek

Politikus › Kásler Miklós

Jelentős megtakarítást hoznak a kórházaknak az elektromos autók

19.11.02 17:34

Kásler Miklós október elején bejelentette: a kormány hárommilliárd forintos támogatásával több mint kilencven egészségügyi intézmény 249 korszerű, elektromos autót kap használatba.

Kásler Miklós: A Batthyány-Strattmann László-díj az emberség kitüntetése

19.10.31 11:34

A gyógyítás szellemisége évezredeken keresztül nem változott, a szeretettel fordulás elesett embertársaink felé meghatározta az emberiség történelmét – mondta a miniszter.

Havi 54 ezer forint egy elektromos Golfért

19.10.31 08:37

Néhány héttel ezelőtt dőlt el, hogy az EMMI 249 elektromos Volkswagen Golfot vett kilencven egészségügyi intézmény számára. A részletek azonban csak most szivárognak.

Kásler megalázta a tanárokat!

19.10.30 19:10

Az emberi erőforrások minisztere a Magyar Nemzetnek adott interjújában jelentette ki, hogy “szerinte nincs pedagógushiány.” Kásler Miklós úgy látja, hogy arra szoktak hivatkozni a létszámhiány kapcsán, hogy sok az álláshirdetés, szerinte ez csak annyit…

Kásler Miklós: Lecsengőben van már a véleménydiktatúra

19.10.30 10:55

Az emberek egészségmegőrzését és a betegségek mielőbbi, korai felismerését kell segíteni, ezzel javítható a magyar lakosság egészségi állapota — mondta az emberi erőforrások minisztere.

Pluszpénzt kapnak a fogorvosok

19.10.28 10:54

Idén egyszeri juttatás jön, jővőre pedig havi fix összegű díjemelés, jelentette be Kásler Miklós.

Teljesítette a traumatológusoknak tett ígéretét a kormány

19.10.24 16:22

Idén és jövőre is emelkedik a támogatás - mondta Kásler Miklós, az emebri erőforrások minisztere.

Újabb pofon Káslernek – elvesztheti az egészségügyi szakképzés területét

19.10.21 08:39

Palkovics László és az Emmi kapná meg az egészségügyi szakképzés területét, ami különösen sértő lenne az onkológus Kásler Miklósra nézve, írja a Népszava.

A(z) "Kásler Miklós" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Kásler Miklós ma átadott egy CT-t, ezzel tovább erősödött a szerinte eddig is magas színvonalú betegellátás

Új CT-készüléket kapott az Gottsegen György Országos Kardiológiai Központ (GOKI), a 400 millió forintos eszközt az Egészséges Budapest Program keretéből finanszírozták.

Közélet

Annyi közpénzt áldozna a lovas Eb-re az Emmi, hogy azon még Varga Mihályék is kiakadtak

Több mint 6 milliárd forintba kerül majd a tervek szerint a 2021-es budapesti lovas Európa-bajnokság megrendezése - tudta meg a hvg.hu egy, a lap birtokába került, nem nyilvános jelentésből.

Közélet

Érettségije előtt még megnyerte a versenyt

A Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Karán rendezték meg a középiskolásoknak szervezett tudományos diákköri konferenciát.

Márka

Mégis marad a csipszadó

Hiába kecsegtette az édességgyártókat azzal a fideszes Zsigó Róbert, az Agrárminisztérium (AM) élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkára, hogy tárcája kezdeményezte a népegészségügyi termékadó (neta) eltörlését, mert…

 

Kategória ajánló