Kásler Miklós hírek

Politikus › Kásler Miklós

Már több mint ötven gyerek megkapta az SMA-kezelést

19.12.02 09:04

Már több mint ötven gyerek kapta meg az SMA (gerincvelői eredetű izomsorvadás) kezelésére szolgáló készítményt – mondta Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere hétfő reggel az M1 műsorában.

Már több mint ötven gyerek megkapta az SMA-kezelést

19.12.01 09:04

Már több mint ötven gyerek kapta meg az SMA (gerincvelői eredetű izomsorvadás) kezelésére szolgáló készítményt - mondta Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.

Kásler Miklós: Minden 18 év alatti SMA-s beteg megkaphatja a kezelést

19.11.29 13:22

2017 nyarán törzskönyvezték a Spinraza nevű készítményt, amelyet 2018 elejétől Magyarországon is alkalmaznak az Sma-nak nevezett, gerincvelői eredetű izomsorvadás kezelésére.

Kásler szerint nem az egészségüggyel van baj, hanem a betegekkel

19.11.27 20:28

A népjóléti bizottság előtt adott számot az egészségügy helyzetéről Kásler Miklós emberierőforrás-miniszter. Fotó: MTI/Kovács Tamás A beszámolóról Kunetz Zsombor 444.hu-n vezetett blogjában tájékoztatott, így tudhatjuk meg, hogy…

Véradókat köszöntöttek Budapesten

19.11.27 16:13

A rendezvényen Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár tolmácsolta Kásler Miklós szavait: a legfontosabb keresztény alapértékeink közé tartozik az emberi élet tisztelete, a bajba jutottak megsegítése.

Kórházbejárásra hívta Káslert a VII. kerület DK-s polgármestere

19.11.26 19:39

Niedermüller Péter a helyszínen szembesítené a minisztert a Péterfy Kórház problémáival. Az Emberi Erőforrások Minisztere ma számolt be munkájáról az országgyűlési képviselőknek, az ellenzék szerint azonban az igazán fontos…

A(z) "Kásler Miklós" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Zaklatópárt lett a Fidesz, de senki nem gondolt arra, hogy Prof. Dr. Kásler Miklós nevezzen ki színházigazgatókat

Csaknem éjfélig tartó, indulatoktól fűtött vitat tartott az Országgyűlés kedden arról a Semjén Zsolt által benyújtott törvényjavaslatról, amely alapvetően változtatná meg a kultúra finanszírozását Magyarországon.

Közélet

Új stratégiai megállapodást kötött az Emmi a Nemzeti Ifjúsági Tanáccsal

Az ifjúsági szervezet hídszerepet tölt be a magyar fiatalok és a kormány között - mondta Novák Katalin államtitkár.

Közélet

Idén is a Magyarok karácsonyára várják a vendégeket Ópusztaszeren

A világ magyarságának közös, jelképes karácsonyi ünnepségére várják a vendégeket pénteken az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban, ahol ezen a napon Trianon és a magyar oktatás 1920-45 címmel kiállítás is nyílik …

Márka

Összekülönbözött a Momentum és az MSZP a legstabilabb szoci kerületben

Polyák Krisztinát indítja a Momentum a Kerpel-Fronius Gábor lemondása miatt megüresedett XIII. kerületi, időközi voksoláson – írja a Népszava.

 

Kategória ajánló