Kásler Miklós hírek

Politikus › Kásler Miklós

Kásler bejelentette: új zászlót tűztek ki az EMMI épületére

20.09.16 11:50

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom babazászlója leng az Emberi Erőforrások Minisztériumának épületén is - derült ki Kásler Miklós tárcavezető szerdai Facebook-bejegyzéséből.

Babazászló leng az Emmi épületén is

20.09.16 11:32

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom babazászlója leng az Emberi Erőforrások Minisztériumán is – adta hírül Kásler Miklós.

Kásler Miklós elítélte a vírustagadókat

20.09.12 09:34

A miniszter a Facebook-oldalán ítélte el a vírustagadó véleményformálókat, akik a politikus szerint semmibe veszik ezzel az egészségügyi dolgozók munkáját.

Káslert is kiborítják a vírustagadók: "Amit tesznek az talán a legsúlyosabb morális bűn"

20.09.11 10:43

A megkérdőjelezhető szakmaisággal, sok esetben anyagi érdekből nyilatkozók nem csupán a járványügyi védekezés sikerességét, de magyar emberek életét is veszélyeztetik – fejtette ki véleményét közösségi oldalán Kásler Miklós a…

Két békési pedagógus is díjat kapott Budapesten

20.09.10 19:46

A pedagóguspálya az egyik legszebb pálya – hangoztatta Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere a pedagógusnapi díjak átadásán csütörtökön Budapesten.

A(z) "Kásler Miklós" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Vörös kódot léptetett életbe az Emberi Erőforrások Minisztériuma

Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője a várható nagy hidegre tekintettel elrendelte a hajléktalan emberek életét védő úgynevezett vörös kód kiadását – jelentette be a tárca szociális ügyekért felelős…

Nagyvilág

A magyar válogatott pénteki ellenfelének két játékosa is koronavírusos lehetett

A Nemzetközi Kézilabda Szövetség magyar férfi válogatottnak küldött tájékoztatása szerint a Zöld-foki köztársaság két játékosa a csapatok mérkőzése utáni PCR-teszten pozitív eredményt produkált.

Tudomány

Megötszöröződött a lélegeztetőgépek gyártásának kapacitása

A járvány során nagyon gyorsan kellett növelni a termelést az orvosi műszereket gyártó cégeknél. Itt egy jó példa a rugalmas átállásra! Képzeld el, hogy egy gyógyászati eszközöket gyártó cég vezetője vagy, és a pandémia során egyszer…

Közélet

Az Emmi vasárnap déltől életbe lépteti a vörös kódot

A minisztérum ezzel védi a hidegben a hajléktalanokat.

 

Kategória ajánló