Kásler Miklós hírek

Politikus › Kásler Miklós

Kásler eszi a sajtófőnököket – már az ötödiket fogyasztja

Tegnap 16:38

November elején távozott az Emberi Erőforrások Minisztériumából Császár Attila, a Hír TV és az egykori Echo TV riporter-műsorvezetője. Császár nagyjából nyolc hónapig volt a Sajtó és Kommunikációs Főosztály vezetője, de rövid minisztériumi pályafutása…

Kásler Miklós: A kormány intézkedéscsomaggal segíti a cukorbeteg gyerekeket

19.11.18 08:46

Az intézkedés részét képezi az is, hogy az óvodákban, iskolákban támogatják a beteg gyermekek életminőségének javítását, például a konyhai személyzet felkészítésével, edzők, sportorvosok képzésével.

Dinamikusan fejlődnek a magyar-montenegrói kulturális kapcsolatok

19.11.17 17:24

Kásler Miklós és a montenegrói kulturális miniszter találkozójukon megállapították, hogy a fejlődés kiváló példája a kulturális tárcák közötti párbeszéd erősödése.

A DK Káslernek tette fel a kérdést: "Létszámstop van a kórházakban?"

19.11.12 14:25

A Demokratikus Koalíció (DK) írásban kérdezi az Emberi Erőforrások Minisztériumát vezető Kásler Miklóst, hogy valóban létszámstopot rendeltek-e el a kórházakban. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Népszava kedden írt arról,…

21 milliót adott Kásler Miklós Lezsák Sándor alapítványának

19.11.06 08:07

Az emberi erőforrások minisztere négyféle jogcímen juttatott támogatást Lezsák Sándor lakitelki alapítványához. Igaz, ez a támogatás az állami forrásból megvalósított milliárdos beruházások mellett aprópénznek számít.

Irodalmi életművek zárókövei - Bodor Ádám és Czakó Gábor a Nemzet Művésze lett

19.11.05 18:13

Két Kossuth-díjas író, Bodor Ádám és Czakó Gábor a Nemzet Művésze lett. Vashegyi György Pilinszky Jánosra hivatkozott beszédében, Kásler Miklós Tormay Cécile-re.

Zala Megyei Prima Díj 2019 – Bemutatjuk dr. Fliszár Máriát

19.11.04 14:07

A nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórház mozgásszervi rehabilitációs osztályának osztályvezető főorvosa, dr. Fliszár Mária a kis somogyi faluból, Inkéről indult.

Jelentős megtakarítást hoznak a kórházaknak az elektromos autók

19.11.02 17:34

Kásler Miklós október elején bejelentette: a kormány hárommilliárd forintos támogatásával több mint kilencven egészségügyi intézmény 249 korszerű, elektromos autót kap használatba.

Kásler Miklós: A Batthyány-Strattmann László-díj az emberség kitüntetése

19.10.31 11:34

A gyógyítás szellemisége évezredeken keresztül nem változott, a szeretettel fordulás elesett embertársaink felé meghatározta az emberiség történelmét – mondta a miniszter.

A(z) "Kásler Miklós" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Ötödik sajtófőnökét fogyasztotta el Kásler Miklós

Császár Attila nyolc hónapig volt a poszton. Az Emmiben viszont nem csak a sajtóosztály vezetőinek kell félteni a posztjukat.

Közélet

Emmi: A szociális dolgozók bére 2010 óta 84 százalékkal emelkedett

A kormány továbbra is nyitott a párbeszédre, az ellenzék az indulatok szításában érdekelt.

Márka

Visszafogottabb parlamenti munkát ígér az ellenzék, de nem beszélnek a részletekről

A Népszava nemrég arról számolt be, hogy az ellenzéki pártok felhagynak a radikális parlamenti akciókkal, mert a botrányok rontják a kormányzóképességük megítélését, de az érintett pártok nem kívánják…

Közélet

Szerdán mérik fel az ötödikesek tudásszintjét

Szerdán, november 20-án kerül sor az ötödikes alapiskolai tanulók országos tesztelésére. A tanulókat matematikából, szlovák nyelvből és irodalomból, esetenként magyar nyelvből és irodalomból fogják tesztelni. A teszteket 1489…

 

Kategória ajánló