Kártérítés hírek

Gazdaság › Kártérítés

Kártérítés járhat az új lakások vásárlóinak

21.07.05 09:22

Az építőanyagok drágulása miatt a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) kartellgyanú miatt vizsgálódik, amennyiben a gyanú beigazolódik az új lakások vásárlói elviekben akár kártérítésre is jogosultak lehetnek.

Száz rendőr fogta el a csaló webáruházasokat

21.07.03 12:31

A közelmúltban hat olyan webáruház is volt, amelyek tömegesen verték át a vásárlókat. Az eddig összesített kár megközelíti a 150 millió forintot.

Rád pazaroltam a legszebb éveimet, erre itt maradtam egyedül

21.07.03 08:40

Sokszor vágja az anyám a fejemhez, hogy kár volt elpazarolnom rád a fiatalságom legszebb éveit. Hisz minél idősebb az ember, annál nehezebben megy az ismerkedés. Nehezen ismerem be, hogy igaza lehet, ugyanis amióta elveszítettelek, nehezen…

Új résztulajdonosi programokat indíthatnak egyes vállalkozások

21.07.02 15:11

Két hét múlva megnyílik a lehetőség, így többek között pénzügyi intézmények, biztosítók vagy befektetési vállalkozások számára, hogy a már eddig is létező Munkavállalói Résztulajdonosi Programok (MRP) mellett Különleges Munkavállalói…

NJSZ: kártérítés a 2006-os tömegoszlatás áldozatainak

21.07.02 13:19

Egy kormányhatározat alapján 15 év után kártérítést kap a 2006-os Kossuth téri tömegoszlatás áldozatainak utolsó olyan csoportja, amely még nem részesült kárpótlásban.

Bodrogi Gyula: Kár odaírni, hogy „homoszexuál”

21.06.30 12:31

A Nemzet Művésze nőnek öltözős darabot rendez, a melegellenes pedolfiltörvényről is megkérdezték.

A(z) "Kártérítés" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Parkoló autónak ütközött Nagykanizsán, majd lelépett

Jelentős anyagi kár keletkezett, a közlekedési baleset szemtanúit keresik a zalai rendőrök. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 20000/7604/2021. általános számon indított eljárást egy anyagi kárral járó…

Közélet

Élve találták meg a szeptember elején eltűnt sorozatsztárt

Tanya Fear színésznőt még szeptember 9-én nyilvánították eltűntnek; félő volt, hogy nem kerül elő élve, de szerencsére nem így lett.  A Los Angeles-i rendőrök találtak rá. 

Közélet

Dulakodás és botrányos jelenetek a dunaújvárosi erőmű átvételénél, elképesztő felvételek

Dulakodásig fajult a távhőszolgáltató erőmű átvétele Dunaújvárosban. Több ház fűtése volt veszélyben a városban. Bíróság helyett dulakodás Az Energetikai Hivatal nyáron elvette a korábbi szolgáltató jogosultságát, és az önkormányzat…

Nagyvilág

Montenegróban beoltották a nagykorú lakosság felét

A nagykorú lakosság 50,3 százalékát oltották be a koronavírus elleni valamelyik védőoltás legalább egy adagjával Montenegróban - közölte a montenegrói közszolgálati televízió vasárnap.

 

Kategória ajánló