Kártérítés hírek

Gazdaság › Kártérítés

Válaszpert indít az Epic Games ellen az Apple

20.09.09 14:11

Ismét egymásnak feszül a két cég, már az Apple is perel, miközben az Epic Games a Fortnite ideiglenes visszaállítását követeli az App Store-ba.

Nem bírt várni, inkább legyártatta a Cybertruck hasonmását

20.09.08 12:47

Nem bírt magával a bosnyák Tesla-rajongó, képtelen volt megvárni a Cybertruck megjelenését, így inkább legyártatta hasonmását.

Tűz ütött ki az Avas lakótelep egyik erkélyén

20.09.06 07:13

Jelentős kár keletkezett, annak ellenére, hogy a kiérkező tűzoltók gyorsan végezték az oltást. Hulladék és háztartási eszközök gyulladtak ki egy Szentgyörgy utcai bérház erkélyén szeptember 5-én délután. A helyszínre a miskolci és a diósgyőri tűzoltók…

Koronavírus: 20 millió forintot bukhat a népszerű rockzenekar, veszélyben magyarországi turné

20.09.05 15:55

"Negyedszázados pályafutása legsúlyosabb anyagi és erkölcsi válságát éli a felvidéki Rómeó Vérzik rockzenekar, mert az őszi, jubileumi turnén 19 magyarországi helyszínen lépett volna közönség elé, de a szeptember elsejétől életbe léptetett határzár miatt…

„Egyetlen épkézláb jelöltet sem tudott megnevezni” az ellenzék

20.09.04 10:49

Hiába tárgyalna és működne együtt a Kormány, ők a saját kormányellenes radikálisaik által fogott tömörülés. Kár érte! – értékelt Orbán Balázs.

Fizessenek a németek! Ismét terítéken a háborús kártérítés

20.09.03 08:07

A lengyel kormány mérlegeli, hogy további kártérítési követeléssel forduljon Németország felé a második világháborúban okozott súlyos károkért, figyelmen kívül hagyva, hogy az ügyet néhányszor már lezárták.

Lakhatatlanná égett egy ház Ásotthalmon, miután belecsapott egy villám

20.09.02 06:01

11 villamosban keletkezett kár Miskolcon, mert villám csapott a remízbe, így több vonalon is leállt a közlekedés. Ugyancsak villámcsapás miatt égett le egy ásotthalmi ház is.

150 hívást kaptak a tűzoltók a tegnapi vihar miatt

20.09.01 09:37

A fővárosban és több megyében okozott károkat a hétfőn érkezett viharos időjárás - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) helyettes szóvivője az MTI-t.

Itt vannak a legújabb fotók: egy hajót is felborított a Dunán a tegnapi vihar

20.08.31 12:09

Sok helyen okozott nagy kárt a vihar az országban. Gödön és Dunakeszin kidőlt fák okoztak nagy problémát, amelyek autókra, vezetékekre estek rá. Dunakeszin egy hajót is felborított a Dunán a szél. A következő galériánkban most megnézheti, milyen…

A(z) "Kártérítés" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Vajon megérkeznek majd időben a karácsonyra rendelt csomagok?

Elmaradnak a karácsonyi csomagcsúszások, ha minden így marad, Kínából viszont már kár ajándékot rendelni.

Megye

Mirkóczki Ádám a Szájer-botrányról: nem ítélhetünk meg egy politikai közösséget egyetlen tagjáról

Eger polgármestere szerint a brüsszeli szexbotrányba keveredett fideszes politikust támadóknak gyakorolnia kellene a keresztény megbocsátás erényét. Szerinte minden pártban vannak hasonló ügyek. Saját magánéleti válságát is…

Magyar település

Két autó ütközött Gyöngyösnél

A baleset a Gyöngyöspata felé vezető úton történt.

Közélet

Elutasították a francia járványkezelést bíráló férfi keresetét

Az Emberi Jogok Európai Bíróságának határozata kimondja: Renaud Le Mailloux nem tudta bizonyítani, hogy őt közvetlenül érintették az általa hiányosnak mondott intézkedések.

 

Kategória ajánló