Kártérítés hírek

Gazdaság › Kártérítés

Dízelbotrány: 850 milliót fizet a Volkswagen

20.02.14 20:19

Annak ellenére, hogy nem sikerült megállapodni a kártalanítás pontos összegéről a Volkswagen (VW) konszern és azok között, akik az autógyártó dízelbotrányában érintett modelljeiből vásároltak, a német cég 850 millió eurót kifizet az érintetteknek.

Sermer Ádám: Kártérítés? – oldjuk má’ meg okosba’!

20.02.14 16:04

Amikor a NAV büntetést szab ki Önre, a bírság megfizetése helyett szeretne inkább vendégül látni egy NAV-ellenőrt egy hangulatos vacsorára? Amikor gyorshajtás miatt bírság megfizetésére kötelezik, a büntetés megfizetése helyett szeretne inkább maga…

A légitársaságoknak kedvező irányba módosulhat az utaskompenzáció szabályozása

20.02.14 12:59

Jelentősen szigorítaná az Európai Unió a légi utasok kártérítéséről szóló irányelvet, mégpedig olyan irányba, hogy a légitársaságoknak a jelenleginél a lényegesen kevesebb esetben kelljen kompenzációt fizetni késések vagy járattörlések…

Kocsis Máté: A bűnözőknek büntetésre és nem kártérítésre van szüksége

20.02.13 17:06

A kormánypárti politikus leszögezte: a cél a bűnelkövetők súlyosabb büntetése, illetve minden bajba jutott, különös tekintettel a gyermekekre, minél szélesebb védelemben való részesítése.

A(z) "Kártérítés" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Úgy tűnik, Ganxsta Zolee reménytelenül szerelmes

- Bassza meg, de szeretem ezt a nőt. Kár, hogy egyoldalú - írta az Instagramra kitett

Közélet

Egy vitatott kölcsönügylet miatt válthat tulajdonost egy egyetem

Egy évek óta bíróság előtt vitatott, 200 milliós kölcsönügylet után tavaly Gattyán György milliárdos cége, a Dockler Holding is kölcsönadott a Kodolányi János Egyetemnek egy ekkora összeget. Ennek visszafizetése 2020 végén lenne…

Magyar település

A gyöngyöspatai perbe is beleszólt a koronavírus

Április 15-én tartották volna meg az elkülönítve tanított roma tanulók ügyében folytatott pert, de a járvány közbeszólt. A bíróság ettől még döntésképes.

Megye

Tűzgyújtási tilalmat rendelt el a Nébih hét megyében

Tűzgyújtási tilalmat rendelt el a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) április 3-tól Bács-Kiskun, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Heves, Nógrád, Pest és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében fokozott tűzveszély miatt.

 

Kategória ajánló