Kártérítés hírek

Gazdaság › Kártérítés

Pusztított a szél

20.02.06 03:04

Kedden hatalmas szélvihar volt, országszerte rengeteg kár keletkezett. A pusztító vihar fákat döntött ki, több mint száz épület tetőszerkezetét és homlokzatát bontotta meg, harminchét ponton pedig villanyvezetékeket szaggatott le.

Ezek voltak eddig a legfontosabb gyorsjelentések a hét első felében

20.02.05 20:02

Dübörög a gyorsjelentési szezon, ma és tegnap több európai és amerikai nagyvállalat közzétette a legfrissebb számait. A Siemens mellett jelentett többek között a Ford, az Infineon, a BNP Paribas, a Disney, és a Vodafone is.

Csaknem háromszáz épületben keletkezett kár a viharos szél miatt

20.02.05 19:58

Országszerte csaknem háromszáz épületben, köztük 37 közintézményben okozott kárt a viharos szél szerdán – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivő-helyettese este az Mti-vel.

Levelet küldött az önkormányzat és a tankerület a gyöngyöspatai roma családoknak

20.02.05 15:49

A levélben oktatási képzési lehetőséget ajánlanak az érintetteknek, és így mérnék fel, hogy mekkora érdeklődés van a nem vagyoni kártérítés iránt.

Levelet kaptak a gyöngyöspatai romák

20.02.05 09:49

Amint arról már korábban is szó esett, a várost megroppantó anyagi kártérítés helyett, oktatásban, képzésben megtestesülő jóvátételt ajánl, akár az illető élete végéig a falu önkormányzata. Levelet küldtek minden érintettnek - írja a Ripost.

Elismerték a börtönbizniszt a Helsinki Bizottság fórumán

20.02.05 08:04

A Soros György által támogatott szervezet előadói többségükben a börtönök – egyébként egyre csökkenő – túlzsúfoltságát jelölték meg az egyik legnagyobb problémaként.

Már nem csak a kártérítés a téma

20.02.04 19:05

Bekameráznák a tantermeket, és rendészeket alkalmaznának - így szorítaná vissza az iskolai erőszakot a kormány. Erről a miniszterelnöki megbízott beszélt tegnap Gyöngyöspatán. Horváth László azt mondta: a gyöngyöspatai ügy arra példa, hogy az…

Ítélet! Pert nyert két szurkoló Cristiano Ronaldo miatt indított tárgyaláson

20.02.04 12:09

Kártérítési pert nyert két dél-koreai szurkoló, akik azért adtak be keresetet egy labdarúgó-mérkőzést szervező cég ellen, mert tavaly nyáron Cristiano Ronaldo nem lépett pályára a Juventus szöuli barátságos összecsapásán.

A kormányt bírálta a börtönbiznisz ügyvédje

20.02.04 08:28

Azután, hogy a magyar kormány közölte, felfüggeszti a börtönben ülő bűnözőknek megítélt kártérítések kifizetését, Fahidi Gergely közösségi oldalon bírálta a döntést.

A(z) "Kártérítés" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Elfogadták Varga Judit kártérítés-felfüggesztős javaslatait az Országgyűlésben

Felfüggesztették a börtönzsúfoltsági kártalanítások kifizetését. A kormányoldal úgy szavazta meg ma a törvényjavaslatot, hogy még csak most fog elkezdődni az elvileg erről tervezett nemzeti konzultáció – írja az Index. Orbán Viktor február…

Közélet

Az ügyészség bíróság elé állítja a Debrecenben elfogott rablót

A Debreceni Járási Ügyészség a letartóztatásban lévő vádlottat gyorsított eljárásban a mai napon rablás bűntette és más bűncselekmények miatt a Debreceni Járásbíróság elé állítja.A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított…

Magyar település

Elutasította az ügyészség az Orbán Viktor elleni feljelentést Gyöngyöspata-ügyben

Horváth Aladár roma politikus még januárban jelentette fel a miniszterelnököt, de Polt Péterék szerint Orbán nem uszított.

Megye

Folytatódik a fásítás Vásárhelyen

Lakossági fórumot tartott Kis Andrea alpolgármester és Gyöngyösi Ferenc települési képviselő kedd délután Vásárhelyen, a Csúcsi Olvasókörben.

 

Kategória ajánló