Kártérítés hírek

Gazdaság › Kártérítés

Sermer Ádám: Kártérítés? – oldjuk má’ meg okosba’!

20.02.14 16:04

Amikor a NAV büntetést szab ki Önre, a bírság megfizetése helyett szeretne inkább vendégül látni egy NAV-ellenőrt egy hangulatos vacsorára? Amikor gyorshajtás miatt bírság megfizetésére kötelezik, a büntetés megfizetése helyett szeretne inkább maga…

A légitársaságoknak kedvező irányba módosulhat az utaskompenzáció szabályozása

20.02.14 12:59

Jelentősen szigorítaná az Európai Unió a légi utasok kártérítéséről szóló irányelvet, mégpedig olyan irányba, hogy a légitársaságoknak a jelenleginél a lényegesen kevesebb esetben kelljen kompenzációt fizetni késések vagy járattörlések…

Szentkirályi Alexandra: Az emberek igazságérzetét sértő ügyekről van szó

20.02.13 18:37

Börtönkártérítések, iskolai szegregáció, feltételes szabadságra bocsátás: márciusban indul az ezeket a témákat is tartalmazó új nemzeti konzultáció – mondta a kormányszóvivő a Hír Tv-ben.

Kocsis Máté: A bűnözőknek büntetésre és nem kártérítésre van szüksége

20.02.13 17:06

A kormánypárti politikus leszögezte: a cél a bűnelkövetők súlyosabb büntetése, illetve minden bajba jutott, különös tekintettel a gyermekekre, minél szélesebb védelemben való részesítése.

Százmilliós kárt fújt össze a szél

20.02.11 18:35

Több száz káresetet jelentettek be a biztosítóknak a hétfői és a múlt heti viharos szél miatt Somogyban.

Továbbra is mintegy 50 ezer háztartás van áram nélkül Csehországban

20.02.11 09:25

Csehországban kedden reggel továbbra is mintegy 50 ezer háztartás volt áram nélkül az országon átvonuló heves és kiadós esővel kísért szélviharok következtében – jelentette a cseh közszolgálati rádió.

Törvényes szegregációt javasol a Mi Hazánk Mozgalom

20.02.07 16:37

A párt kártérítést követel azon magyar családoknak, akiknek a spontán szegregáció miatt el kellett hagyniuk például a gyöngyöspatai iskolát.

Feketén szervezett buszos utakat egy nő Békés megyében

20.02.06 09:46

A NAV munkatársai csípték el Békés megyében azt az utazásszervezőt, aki mindenféle engedély nélkül, saját szakállára szervezett buszos kirándulásokat.

A(z) "Kártérítés" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Elfogadták Varga Judit kártérítés-felfüggesztős javaslatait az Országgyűlésben

Felfüggesztették a börtönzsúfoltsági kártalanítások kifizetését. A kormányoldal úgy szavazta meg ma a törvényjavaslatot, hogy még csak most fog elkezdődni az elvileg erről tervezett nemzeti konzultáció – írja az Index. Orbán Viktor február…

Közélet

Az ügyészség bíróság elé állítja a Debrecenben elfogott rablót

A Debreceni Járási Ügyészség a letartóztatásban lévő vádlottat gyorsított eljárásban a mai napon rablás bűntette és más bűncselekmények miatt a Debreceni Járásbíróság elé állítja.A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított…

Magyar település

Elutasította az ügyészség az Orbán Viktor elleni feljelentést Gyöngyöspata-ügyben

Horváth Aladár roma politikus még januárban jelentette fel a miniszterelnököt, de Polt Péterék szerint Orbán nem uszított.

Megye

Folytatódik a fásítás Vásárhelyen

Lakossági fórumot tartott Kis Andrea alpolgármester és Gyöngyösi Ferenc települési képviselő kedd délután Vásárhelyen, a Csúcsi Olvasókörben.

 

Kategória ajánló