Kártérítés hírek

Gazdaság › Kártérítés

Lakáspiac: időzített bombákra figyelmeztet egy alkuszcég

19.08.03 14:57

Hiába emelkednek drasztikusan az ingatlanárak, a biztosításban továbbra is jóval alacsonyabb érték szerepel, így viszont nem kaphat a tulajdonos annyi kártérítést, amennyiből újjáépíthetné az esetleg elpusztult otthonát. Az ingatlanok aktuális…

A Wizz Air kész szerződést bontani az utasokat lehúzó Malév Ground Handlinggel

19.08.02 14:10

Kilátásba helyezte a magyar kötődésű Wizz Air diszkont légitársaság a járatok földi kiszolgálására kötött szerződésének felmondását a Malév Ground Handlinggel - derül ki a légitársaság pénteki, MTI-hez eljuttatott közleményéből.

Gyűjtést kezdeményez Hans Hedrich (A fűrészüzem visszavág)

19.07.31 09:00

Kártérítések és perköltségek behajtásával párhuzamosan perekkel is támadja az osztrák Holzindustrie Schweighofer nagyvállalat a Fogarason bejegyzett, környezetvédelmi kérdésekkel országszerte foglalkozó Neuer Weg Egyesületet és…

Elhallgatták az orosz hatóságok a 2017-es titokzatos radioaktív felhő okát

19.07.30 19:09

Azt állították, hogy egy műhold okozta, egy vizsgálóbizottság azonban kiderítette, hogy honnan származott a ruténium. Majakban korábban már volt egy katasztrófa, a kár és a szennyezés nagyobb volt Csernobilnál is.

Bagóért sajátítják ki a Hős utca lakásokat

19.07.29 08:45

Csupán 5,5 millió forintot kell fizetnie a kőbányai önkormányzatnak, hogy kisajátíthassa egy Hős utcai lakos házát – ez derült ki a helyiek érdekvédelmét ellátó Kontúr Egyesület közleményéből. Az érintett lakó bírósághoz fordul.

Hatalmas pusztítást okoz a szárazság a németországi erdőkben

19.07.27 08:00

Becslések szerint nagyjából 2,1 milliárd euró lehet a kár. A hőség és az elszaporodó kártevők egész erdőket ölnek meg.

A Torino csak a papírformát érvényesítette

19.07.26 22:12

Nyert a Mol Fehérvár, döntetlent játszott a Bp. Honvéd, kikapott a Debrecen – felemás teljesítményt nyújtottak tehát a magyar csapatok az Európa-ligában csütörtökön.

A(z) "Kártérítés" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Brutális pusztítást végzett a fagy a gyümölcsösökben: világszerte óriási a kár

Újabb fagyok pusztítottak Lengyelországban. Kínában az almaféléket károsította az időjárás három almatermelő tartományban, és az ukrán áfonyatermelést is nehéz helyzetbe sodorta a fagy, írta meg a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara…

Közélet

A lábánál fogva húzta ki a bárpultból a tolvajt a szoboszlói pincér

Tárgyalás mellőzésével hozott büntetővégzést a Hajdúszoboszlói Járásbíróság annak a fiatalkorú fiúnak az ügyében, aki besurrant egy hajdúszoboszlói szálloda wellness részlegébe. Büntetővégzésével a bíróság lopás vétség kísérletében…

Megye

Készül az új évadra az egri Gárdonyi Géza Színház

A játék, a könnyed szórakoztatás, a vidámság és a reményt keltő, pozitív mondanivaló lesz az egri színház 2020/2021-as évadának legfőbb jellemzője.

Magyar település

Erőszakos apa és fia kaphat milliókat Gyöngyöspatán

Az egyik, szegregációt sérelmező diák majd két évet hiányzott.

 

Kategória ajánló