Kártérítés hírek

Gazdaság › Kártérítés

Jogerősen is pert veszett a kártérítést követelő Ahmed Hamed

19.05.16 15:55

A szír férfi a jó hírnevének megsértése miatt perelte a Miniszterelnöki Kabinetirodát, s a kézbesített konzultációs kérdőívek alapján összesen nyolcmillió forintnyi kártérítést követelt.

Fontos bejelentést tett a betétbiztosítási alap

19.05.14 15:58

Hamarosan megszabadul külső adósságától az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) - adta hírül az intézmény.

Visszafizeti az OBA négy magyar banknak a százmilliárdos tartozását

19.05.14 14:25

Lejárat előtt visszaváltja a magyar betétbiztosító a banki konzorcium számára 2015 nyarán 107,7 milliárd forintban kibocsátott kötvényét. Ahogy 2015-ben megírtuk, az MKB, az OTP, a Takarékbank és az Erste segítette ki annak idején ezzel...

Szerbiában az utasok kártérítést kaphatnak, ha késik a vonat

19.05.05 19:03

Négy utasnak ítéltek oda kártérítést, ők 10 160 dinárt kaptak. Németországban tavaly a német vasutak 53.6 millió euró kártérítést fizetett, mivel 2.7 millió polgár tett panaszt a vonatok késése miatt. A panaszt tevők, személyenként átlagosan 20 euró kártérítést…

A Williams kártérítést kap a Bakuban történtekért

19.05.04 12:27

A Forma-1-es Azeri Nagydíj szervezői megerősítették, kompenzációt fizetnek majd a Williams csapatának azért, amiért egy meglazult csatornafedél súlyos károkat okozott George Russell versenyautójában.

2 csaló, több millió forint kár

19.05.03 12:33

Közel száz sértettje van annak a büntetőeljárásnak, amelyet egy férfi és egy nő ellen folytat a Pásztói Rendőrkapitányság.

A Notre Dame-ért koncerteznek Szegeden

19.05.02 17:12

Jótékonysági orgonaestet tartanak pénteken a szegedi fogadalmi templomban, a hangverseny bevételével a párizsi Notre-Dame újjáépítését támogatják.

A(z) "Kártérítés" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Ekkora árvíz még sosem volt Csíkszentmártonban

Hatalmas pusztítást okozott a hétfői vihar több csíki településen, a leginkább érintett községek Csíkbánkfalva és Csíkszentmárton. Utóbbi esetében több százezer lejes kár keletkezett: számos pincét öntött el a víz, hidak, gazdasági…

Közélet

Hulladékvasat loptak, bíróság elé állították a két békési férfit

A Békési Járási Ügyészség társtettesként elkövetett lopás vétsége miatt állított bíróság elé egy 33 és egy 55 éves békési férfit.

Ország

A Pirelli cáfolja, hogy a Mercedesnek kedveznének

A Pirelli vezérigazgatója cáfolja, hogy az idei gumik kifejezetten a Mercedesnek kedveznének. Sőt az olasz gumigyártó kifejezetten örülne, ha végre nyerne a Ferrari. Pedig ezt korábban többen is sugallták, többek között a Red Bull…

Ország

Trump: a Perzsa-öböl már nem is olyan fontos Amerikának

Az amerikai elnök állítja, nem is annyira nagy dolog, hogy megtámadtak a térségben két tankhajót. Egy picit korábban viszont két és félezer katonát vezényelt a térségbe.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló