Kártérítés hírek

Gazdaság › Kártérítés

Sok balesethez riasztották a zalai rendőröket – Egy súlyos sérülés is történt

19.04.21 14:48

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel, kettő könnyű sérüléssel és 11 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A kripto közösség is segít a Notre-Dame helyrehozatalában

19.04.19 19:27

Mint ismeretes, néhány nappal ezelőtt lángra kapott a párizsi Notre-Dame katedrális. A világhírű épület katasztrófája az egész világot megrengette, bár a tüzet néhány óra alatt sikerült eloltani, a kár sem végzetes. Nem ez volt az első alkalom, hogy a több…

Te sem akarsz 27 milliós számlát kapni? Akkor ezt intézd el, mielőtt útnak indulsz

19.04.18 20:03

Az elmúlt sí- és utazási szezonban összesen közel 12 millió forint kártérítést fizetett az érintetteknek az egyik legnagyobb magyar biztosító. A legnagyobb kiadás egy olaszországi balesethez köthető, a sérült ellátása több mint...

Német bíróság: Nem kell kártérítést fizetni egy őrizetben lévő menedékkérőnek

19.04.18 19:03

A BGH jogszerűnek nevezte a férfi fogva tartását. A jogtalanul bebörtönzött emberek az Európai Emberi Jogi Egyezmény ötös cikke alapján kártérítésre jogosultak.

Fél nap feszültség - a Notre-Dame-tűzvész kronológiája

19.04.16 14:18

Több mint 400 tűzoltó majdnem 14 órán keresztül küzdött, mire sikerült megfékezni a lángokat a párizsi Notre-Dame-székesegyházban. Infografikán mutatjuk be, hogyan történt az oltás és a kármentés.

A(z) "Kártérítés" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Nacsa Lőrinc: Az ellenzék falaz a „börtönbiznisznek”, a nyerészkedőknek

Egyik baloldali párt sem szavazta meg, hogy a parlament napirendre vegye és tárgyalja a kormány javaslatát a kártalanítások leállításáról – emlékeztetett a frakciószóvivő.

Közélet

Túl magyar az ausztrál pénzügyminiszter, nem maradhat a parlament tagja

Josh Frydenberg hiába kapott igazolást a magyar miniszterelnökségtől ennek ellenkezőjéről, az ausztrál bíróság szerint jogosult kettős állampolgárságra, így nem viselhet közhatalmi funkciót.

Megye

Félpályás útlezárás az M3-as autópályán

Három kocsi összeütközött Gyöngyösnél.

Magyar település

Áprilisban dönthet a Kúria a gyöngyöspatai ügyben

A Soros-hálózat szembe akarja fordítani a magyarokat és a romákat.

 

Kategória ajánló