Kártérítés hírek

Gazdaság › Kártérítés

Valaki robbantott a koppenhágai adóhivatalban

19.08.07 11:19

Támadásnak minősítette és nyomozást rendelt el a dán rendőrség szerdai közleményében a koppenhágai adóhivatalnál előző éjszaka történt robbanást, amelyben a legfrissebb hírek szerint egy ember könnyebben megsebesült.

Kell-e félnünk a balatoni denevérektől?

19.08.07 09:42

Nagy a füle, hegyes a foga, éjszaka él, nappal alszik – ezzel fel is soroltuk az összes hasonlóságot, amiért Drakulát hozzá hasonlítják. Azonban félni kár tőle, hisz rovart és gyümölcsöt eszik ember helyett. Minden hazai fajuk védett. A welovebalaton.hu…

Lakáspiac: időzített bombákra figyelmeztet egy alkuszcég

19.08.03 14:57

Hiába emelkednek drasztikusan az ingatlanárak, a biztosításban továbbra is jóval alacsonyabb érték szerepel, így viszont nem kaphat a tulajdonos annyi kártérítést, amennyiből újjáépíthetné az esetleg elpusztult otthonát. Az ingatlanok aktuális…

A Wizz Air kész szerződést bontani az utasokat lehúzó Malév Ground Handlinggel

19.08.02 14:10

Kilátásba helyezte a magyar kötődésű Wizz Air diszkont légitársaság a járatok földi kiszolgálására kötött szerződésének felmondását a Malév Ground Handlinggel - derül ki a légitársaság pénteki, MTI-hez eljuttatott közleményéből.

Gyűjtést kezdeményez Hans Hedrich (A fűrészüzem visszavág)

19.07.31 09:00

Kártérítések és perköltségek behajtásával párhuzamosan perekkel is támadja az osztrák Holzindustrie Schweighofer nagyvállalat a Fogarason bejegyzett, környezetvédelmi kérdésekkel országszerte foglalkozó Neuer Weg Egyesületet és…

Elhallgatták az orosz hatóságok a 2017-es titokzatos radioaktív felhő okát

19.07.30 19:09

Azt állították, hogy egy műhold okozta, egy vizsgálóbizottság azonban kiderítette, hogy honnan származott a ruténium. Majakban korábban már volt egy katasztrófa, a kár és a szennyezés nagyobb volt Csernobilnál is.

Bagóért sajátítják ki a Hős utca lakásokat

19.07.29 08:45

Csupán 5,5 millió forintot kell fizetnie a kőbányai önkormányzatnak, hogy kisajátíthassa egy Hős utcai lakos házát – ez derült ki a helyiek érdekvédelmét ellátó Kontúr Egyesület közleményéből. Az érintett lakó bírósághoz fordul.

Hatalmas pusztítást okoz a szárazság a németországi erdőkben

19.07.27 08:00

Becslések szerint nagyjából 2,1 milliárd euró lehet a kár. A hőség és az elszaporodó kártevők egész erdőket ölnek meg.

A(z) "Kártérítés" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Úgy tűnik, Ganxsta Zolee reménytelenül szerelmes

- Bassza meg, de szeretem ezt a nőt. Kár, hogy egyoldalú - írta az Instagramra kitett

Közélet

Európa Tanács: javult az emberi jogi bíróság döntéseinek tagállami végrehajtása

Az Emberi Jogok Európai Bíróságán (EJEB) lezárt ügyek számának csökkenése azt mutatja, hogy az Emberi Jogok Európai Egyezménye hosszú távú hatékonyságát biztosító reformok egyértelműen javították a bíróság…

Magyar település

A gyöngyöspatai perbe is beleszólt a koronavírus

Április 15-én tartották volna meg az elkülönítve tanított roma tanulók ügyében folytatott pert, de a járvány közbeszólt. A bíróság ettől még döntésképes.

Megye

Eger három hónap haladékot ad annak, aki a koronavírus miatt vesztette el állását

A szociális bérlakás-díj fizetésére vezetnek be moratóriumot.  

 

Kategória ajánló