Kártérítés hírek

Gazdaság › Kártérítés

Áder aláírta a börtönkártérítések kifizetésének felfüggesztéséről szóló törvényt

20.03.06 19:07

Ennek alapján június 15-ig felfüggeszti a kormány annak azoknak a bírósági ítéleteknek a végrehajtását, amik kártérítés kifizetésére kötelezik a magyar államot a nemzetközi egyezményekkel ellentétes börtönviszonyok (jellemzően a túlzsúfoltság)…

IATA: legalább 63 milliárdos kárt okoz a légiszektornak a koronavírus

20.03.05 13:25

A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) arra figyelmeztet, hogy a koronavírus-járvány miatt jobb esetben 63, rosszabb esetben akár 113 milliárd dollár kár is érheti a légiközlekedési szektort. Az első európai csőd már megvolt ma reggel.

Ha a Za ľudí elzárkózik, az OĽaNO koalícióra lépne az SaS-szel és a Sme rodinával

20.03.04 15:03

A Sme rodina hajlandó egy hármas koalícióban együtt kormányozni az OĽaNO-val. Ezt az Igor Matovičcsal, az OĽaNO elnökével folytatott megbeszélés után mondta Boris Kollár, a Sme rodina elnöke. Kollár hangsúlyozta, az OĽaNO mellett állnak. Matovič…

Ps: Hazudik és lázít a Szeviép-károsultak ellen a balliberális média

20.03.04 09:16

A 24.hu oldalnak sikerült megszereznie a Szeviép kártalanítási listát, „cikkükben mégsem a valós adatokat közlik, és durva csúsztatásokkal lázítanak immáron sokadik alkalommal a károsultak ellen” – írja a Pesti Srácok.

A(z) "Kártérítés" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Úgy tűnik, Ganxsta Zolee reménytelenül szerelmes

- Bassza meg, de szeretem ezt a nőt. Kár, hogy egyoldalú - írta az Instagramra kitett

Közélet

Börtönből házi őrizetbe engedtek egy ellenzéki vezetőt

Börtönből házi őrizetbe engedték pénteken Kubában José Daniel Ferrer ellenzéki vezetőt. A több ellenzéki tömörülést összefogó Kubai Hazafias Unió (UNPACU) nevű ernyőszervezet vezetőjének tavaly októberi letartóztatását…

Magyar település

A gyöngyöspatai perbe is beleszólt a koronavírus

Április 15-én tartották volna meg az elkülönítve tanított roma tanulók ügyében folytatott pert, de a járvány közbeszólt. A bíróság ettől még döntésképes.

Megye

Koronavírus: továbbra is három igazolt fertőzött van Heves megyében – friss infók

Szűkebb hazánkban is folyamatosan hozzák az intézkedéseket a koronavírus elleni védekezés jegyében. Minden lényeges infó egy helyen.

 

Kategória ajánló