Kártérítés hírek

Gazdaság › Kártérítés

EUB: a légiutas kártalanításra jogosult az átfoglalt járat késése esetén is

20.03.12 18:29

Az a légiutas, aki egy járat törlése miatt kártalanításban részesült, és elfogadta, hogy másik járaton utazzon, jogosult az átfoglalt járat késése miatti kártalanításra - közölte ítéletét az Európai Unió luxembourgi székhelyű bírósága csütörtökön.

Kevés riasztásuk volt, több eszközük lett a Vép-Bozzai Önkéntes Tűzoltó Egyesületnek

20.03.12 07:08

Kevés riasztásuk volt 2019-ben a Vép-Bozzai Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjainak. Helyben mindössze hétszer kellett vonulniuk, de sem komolyabb anyagi kár, sem személyi sérülés nem történt a városban, hangzott el az egyesület közgyűlésén.

Egymilliós kártérítést fizet a kormány egy majdnem két éven át fogva tartott, enyhén értelmi sérült fiúnak

20.03.11 15:58

A magyar állam elismerte, hogy jogellenesen tartott fogva 22 hónapon keresztül egy 15 éves, enyhén értelmi sérült fiút, és a strasbourgi bíróság egyezségi javaslatát elfogadva vállalta a közel egymillió forintos kártérítés és perköltség kifizetését -…

Nyolc autót tört fel a kőbányai autók réme

20.03.11 09:04

Sz. László kilopta az értékeket a kocsikból, de a rendőrök elkapták. 900 ezer forint a kár.

Nébih: Megjelent Magyarország új, afrikaisertéspestis-mentesítési terve

20.03.10 17:49

Megújult Magyarország afrikaisertéspestis-mentesítési terve, amely egyebek mellett a kártalanítási eljárásra is több változást tartalmaz.

Orbán Viktor összehívta a tudósait és értékelte a magyar vírushelyzetet: kampó a turizmusnak

20.03.10 10:34

„Egy világjárványra kell felkészülni, meg kell érteni, az milyen, és milyen következményei lesznek” – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara keddi gazdasági évnyitóján, ahol természetesen a fő témát a…

Bár a márciusunk lenne olyan forró mint Elina

20.03.09 16:10

Mint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Elég volt az unalmas hétköznapokból, a fárasztó munkanapokból, egy kis kikapcsolódás…

A(z) "Kártérítés" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Úgy tűnik, Ganxsta Zolee reménytelenül szerelmes

- Bassza meg, de szeretem ezt a nőt. Kár, hogy egyoldalú - írta az Instagramra kitett

Közélet

Börtönből házi őrizetbe engedtek egy ellenzéki vezetőt

Börtönből házi őrizetbe engedték pénteken Kubában José Daniel Ferrer ellenzéki vezetőt. A több ellenzéki tömörülést összefogó Kubai Hazafias Unió (UNPACU) nevű ernyőszervezet vezetőjének tavaly októberi letartóztatását…

Magyar település

A gyöngyöspatai perbe is beleszólt a koronavírus

Április 15-én tartották volna meg az elkülönítve tanított roma tanulók ügyében folytatott pert, de a járvány közbeszólt. A bíróság ettől még döntésképes.

Megye

Koronavírus: továbbra is három igazolt fertőzött van Heves megyében – friss infók

Szűkebb hazánkban is folyamatosan hozzák az intézkedéseket a koronavírus elleni védekezés jegyében. Minden lényeges infó egy helyen.

 

Kategória ajánló