Kártérítés hírek

Gazdaság › Kártérítés

Vedd elő a naptárad: ezek a legfontosabb szeptemberi dátumok

21.09.02 18:17

Jelenléti oktatással indul a szeptember. Ha te is szeretsz mindent kézben és észben tartani, hogy elkerüld a bonyodalmakat, ezeket a dátumokat jegyezd fel mindenképp. Kár lenne lemaradnod róluk!

Nemcsak a droggal, Csernus dokival is harcolnia kellett Szabó Győzőnek – Toxikoma-kritika

21.09.02 14:40

2012-ben jelent meg Szabó Győző Toxikoma című drogvallomása, melyben a magyar színész teljes őszinteséggel mesél tíz évig tartó heroinfüggőségéről, a rehabon eltöltött időről, valamint arról, hogyan segített neki ebben az időszakban Csernus Imre. Az…

„Mama, most már hallak, ne kiabálj!” – kislányom hat év után végre hallókészüléket kapott

21.09.01 21:13

Hogy miért csak most jutottunk el idáig, holott születése óta nem hall jól a most hat és fél éves lányom, nem célom firtatni. Kár is lenne hátrafele néznünk, amikor végre egy aprócska kütyünek hála már tökéletesen hall. A világ egyik legértékesebb…

Több milliós a kár: Apróhirdetésekkel csalt a férfi

21.08.26 07:55

A fővárosi rendőrök befejezték a nyomozást a férfival szemben, aki a gyanú szerint országszerte 48 embertől csalt ki pénzt a világhálón keresztül.

Durva bosszút állt a főnökén egy ceglédi lovász

21.08.26 07:40

K. János azzal indokolta a gyújtogatást, hogy nem bírta elviselni a gazda mentalitását és az emberekhez való hozzáállását.

A(z) "Kártérítés" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Parkoló autónak ütközött Nagykanizsán, majd lelépett

Jelentős anyagi kár keletkezett, a közlekedési baleset szemtanúit keresik a zalai rendőrök. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 20000/7604/2021. általános számon indított eljárást egy anyagi kárral járó…

Közélet

Élve találták meg a szeptember elején eltűnt sorozatsztárt

Tanya Fear színésznőt még szeptember 9-én nyilvánították eltűntnek; félő volt, hogy nem kerül elő élve, de szerencsére nem így lett.  A Los Angeles-i rendőrök találtak rá. 

Közélet

Dulakodás és botrányos jelenetek a dunaújvárosi erőmű átvételénél, elképesztő felvételek

Dulakodásig fajult a távhőszolgáltató erőmű átvétele Dunaújvárosban. Több ház fűtése volt veszélyben a városban. Bíróság helyett dulakodás Az Energetikai Hivatal nyáron elvette a korábbi szolgáltató jogosultságát, és az önkormányzat…

Nagyvilág

Montenegróban beoltották a nagykorú lakosság felét

A nagykorú lakosság 50,3 százalékát oltották be a koronavírus elleni valamelyik védőoltás legalább egy adagjával Montenegróban - közölte a montenegrói közszolgálati televízió vasárnap.

 

Kategória ajánló