Kártérítés hírek

Gazdaság › Kártérítés

A Wizz Air kész szerződést bontani az utasokat lehúzó Malév Ground Handlinggel

19.08.02 14:10

Kilátásba helyezte a magyar kötődésű Wizz Air diszkont légitársaság a járatok földi kiszolgálására kötött szerződésének felmondását a Malév Ground Handlinggel - derül ki a légitársaság pénteki, MTI-hez eljuttatott közleményéből.

Gyűjtést kezdeményez Hans Hedrich (A fűrészüzem visszavág)

19.07.31 09:00

Kártérítések és perköltségek behajtásával párhuzamosan perekkel is támadja az osztrák Holzindustrie Schweighofer nagyvállalat a Fogarason bejegyzett, környezetvédelmi kérdésekkel országszerte foglalkozó Neuer Weg Egyesületet és…

Elhallgatták az orosz hatóságok a 2017-es titokzatos radioaktív felhő okát

19.07.30 19:09

Azt állították, hogy egy műhold okozta, egy vizsgálóbizottság azonban kiderítette, hogy honnan származott a ruténium. Majakban korábban már volt egy katasztrófa, a kár és a szennyezés nagyobb volt Csernobilnál is.

Hatalmas pusztítást okoz a szárazság a németországi erdőkben

19.07.27 08:00

Becslések szerint nagyjából 2,1 milliárd euró lehet a kár. A hőség és az elszaporodó kártevők egész erdőket ölnek meg.

A Torino csak a papírformát érvényesítette

19.07.26 22:12

Nyert a Mol Fehérvár, döntetlent játszott a Bp. Honvéd, kikapott a Debrecen – felemás teljesítményt nyújtottak tehát a magyar csapatok az Európa-ligában csütörtökön.

A(z) "Kártérítés" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Szupercella, jégverés Észak-Magyarországon: hogyan alakulhatott ki?

Sok helyen tart még a helyreállítás a keddi vihar után, ami óriási károkat okozott főként Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Volt ahol teniszlabda nagyságú jég is esett. Az észak-keleti térséget már nem először éri nagy kár a jégeső miatt…

Közélet

A britek elengedték az iráni hajót, erre Amerika csapott le rá

Gibraltár - Írásbeli garanciát adott Irán arra vonatkozóan, hogy a hajó nem megy Szíriába. Egy washingtoni szövetségi bíróság végzést hozott a tanker lefoglalására.

Ország

Több célja is van a migrációpárti erők politikai nyomásgyakorlásának

Bakondi György: Az olasz intézkedések hatására radikálisan csökkent az Európába érkező migránsok száma a tengeren.

Ország

Trump-ellenességre épít a The New York Times

Leleplező hangfelvétel átirata került ki az amerikai sajtóba. Ezen a The New York Times főszerkesztője a munkatársak előtt nyíltan beszél arról: arra a feltevésre építették a hírszerkesztőséget, hogy Donald Trump elnök összejátszott az…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló