Kártérítés hírek

Gazdaság › Kártérítés

Gyöngyöspata: meghátrált a kormány, most az iskolaőrökkel próbálkozik

Ma 06:25

Kikerült a köznevelési törvény parlamentnek benyújtott módosító tervezetéből az a javaslat, amely törvényi szinten is megerősítette volna: ne csak pénzbeli kártérítést kaphasson az, aki nem jutott megfelelő oktatáshoz, hanem oktatási, felnőttképzési…

10 Johnny Depp film, amit kár lenne kihagyni

Tegnap 13:04

Johnny Depp legjobb filmjei Johnny Depp Golden Globe-díjas és háromszorosan Oscar-díjra jelölt amerikai színész. Karrierje a 80-as évek végén indult be a 21 Jump Street című sorozattal, melynek köszönhetően tinik bálványa lett. Később már…

Programok a hosszú hétvégére

20.05.31 09:10

Holnap gyereknap, ez azonban - bár sok korlátozáson enyhítettek - azért még nem olyan lesz, mint azelőtt. Ennek ellenére ajánlunk nektek néhány programot, aminek sokan örülnének.

Kép: alaposan összetört egy Lamborghinit a Psg kapusa

20.05.29 19:04

Marcin Bulka, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának harmadik számú kapusa szülővárosához, Wyszogródhoz közel balesetezett: a 20 éves lengyel labdarúgó csúnyán összetört egy bérelt Lamborghinit – írja a psgtalk.com.

Sikeres volt a békési vadállomány-gyérítés  

20.05.29 09:55

A belterületen elszaporodott őzállomány bakjait gyérítették a szécsénykerti városrészben az elmúlt héten. Az ottani ingatlantulajdonosok, termelők mindennapjait és terményeit régóta dézsmálják az elszaporodott őzek. A vadászok ezt a problémát…

Globális fagykárok a gyümölcstermesztésben

20.05.26 13:16

Újabb fagyok pusztítottak Lengyelországban. Kínában az almaféléket károsított az időjárás három almatermelő tartományban. Valamint az ukrán áfonyatermelést is sújtja a fagy.

A(z) "Kártérítés" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Eltűnt lex Gyöngyöspata: a kormány szerint jobb megoldás a rendőrbottal, bilinccsel felszerelt iskolaőr

Kikerült a köznevelési törvény parlamentnek benyújtott módosító tervezetéből az a javaslat, amely törvényi szinten is megerősítette volna: ne csak pénzbeli kártérítést kaphasson az, aki nem jutott megfelelő oktatáshoz, hanem oktatási,…

Közélet

Bíróságon kéri a francia bajnokság lezárásának eltörlését a Lyon elnöke

Az elnök szerint még nem késő megváltoztatni a korábbi döntést.

Megye

A heves zivatarok miatt tizenkét megyében másodfokú figyelmeztetés érvényes

A pénteken átvonuló hidegfronthoz kapcsolódóan heves zivatarok kialakulása valószínű, emiatt nagy területen másodfokú figyelmeztetés érvényes.

Magyar település

Horváth László: Az iskolai erőszak gyökere a családban van

A fideszes képviselő által benyújtott törvényjavaslat – „lex Gyöngyöspata” – szerint az oktatásban elszenvedett hátrányt oktatásban és képzésben kell ellensúlyozni, nem pénzben.

 

Kategória ajánló