Kartell hírek

Gazdaság › Kartell

Újra lendületben a kartellező miskolci kukakirály

21.01.06 16:58

Bár 2019-ben gigabírságot kapott kartellezésért a Hercsik István által is tulajdonolt Mento Kft., a vállalkozó többi érdekeltsége változatlanul sikeres a hulladék-ügyi közbeszerzéseken Borsod megyétől Budapestig.

Film készül a kartelltagokat egyesével levadászó anyáról

20.12.24 06:01

Licitháború után a Blumhouse szerezte meg az erről szóló New York Times-cikk megfilmesítési jogait. Miriam Rodriguez nem hétköznapi történetéről a New York Times írt egy nagy sikerű cikket, ami a filmesek érdeklődését is felkeltette.…

Az Usa nekiment a Facebooknak, az Instagram és a WhatsApp eladására kényszeríthetik

20.12.12 10:23

Amiről eddig csak hallani lehetett, most bekövetkezett: a Facebooknak a bíróságon kell felelnie olyan vádakra, mint a konkurencia ellehetetlenítése, illetve a monopolizálás. Az Egyesült Államok Szövetségi Kereskedelmi Bizottsága perbe fogta ugyanis a…

Meglepetés, Liam Neesonba megint belekötnek, itt a The Marksman előzetese

20.12.05 07:58

A piros sarokban Liam Neeson, aki egy mexikói fiút véd fegyverekkel, a kék sarokban egy mexikói kartel. Kétségünk sincs afelől, hogy ki győz. A The Marksman odakint január 22-én kerül mozikba. Az előzetese itt van.

Az uniós bíróság döntött a Booking.comról

20.11.24 14:12

A platformot használó szállásadó saját országa bíróságán perelheti a szálláskereső portált, ha úgy látja, hogy az visszaél a piaci erőfölénnyel - közölte döntését az Európai Unió luxembourgi székhelyű bírósága kedden.

Akár le is hallgathat nyomozás közben a GVH

20.10.13 12:53

Két rendkívül fontos, az eddigi versenyjogi szabályozást átíró változás is történt a közelmúltban, amely bővíti a Gazdasági Versenyhivatal mozgásterét a kartellek elleni küzdelemben.

Bizonyítékok megsemmisítéséért büntetett a GVH

20.10.12 07:53

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) nem habozik akár több milliós eljárási bírságot is kiszabni, ha egy vállalkozás  bizonyítékokat semmisít meg, akadályozva ezzel a hatósági vizsgálatot. A GVH egy folyamatban lévő kartellügyben több milliós eljárási…

„A Coviddal haza lett b*szva minden” – Koronavírusos lett Ganxsta Zolee, dühbe is gurult tőle

20.10.10 08:07

Le kellett mondaniuk számos koncertet, kiderült, hogy a rapper is átesett a víruson. "Egyszerűen nem rentábilis így megszervezni egy koncertet. Nem oszlik fel a Kartel, csak egy ideig nem lépünk fel. Nehezen hoztuk meg a döntést, de ezzel a Coviddal…

Súlyosításért fellebbezett az ügyészség a sószórási kartellügyben

20.10.02 21:01

Enyhének tartja a többmilliós pénzbüntetést, ezért súlyosításért fellebbezett az ügyészség a sószórási kartellezés ügyében. A 11 vádlott korábban összesen 25 millió forint pénzbüntetést kapott.

A(z) "Kartell" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Sorra nyerik a közbeszerzéseket a kartellező miskolci kukakirály cégei

Bár 2019-ben gigabírságot kapott kartellezésért a Hercsik István által is tulajdonolt Mento Kft., a vállalkozó többi érdeketsége változatlanul sikeres a hulladék-ügyi közbeszerzéseken Borsod megyétől Budapestig.

Gazdaság

ITM-GVH-MNB: Megerősített együttműködés

Megújították a fogyasztóvédelmi együttműködést.

Ország

Maximálisan beleolvad a természetbe ez a mexikói ökoház

Nem mellesleg egy inaktív vulkánra építették ezt az ökoházat.

Nagyvilág

Antitest-terápia gyógyíthatta meg a San Diegó-i állatkert idős, koronavírusos gorilláját

A 48 éves Winstonnál tüdőgyulladást és szívbetegséget állapítottak meg.

 

Kategória ajánló