Kárpátalja hírek

Nagyvilág › Kárpátalja

A japánok egy esetleges káoszt kockáztatva is megtartanák az Olimpiát

21.01.29 09:59

A 2021. nyarára halasztott Olimpiai Játékok szervezőbizottsága annak ellenére bízik abban, hogy az esemény idén nyáron meg lesz rendezve, hogy a közvélemény nem támogatja a rendezést - ráadásul nézők előtt szeretnék megtartani azt.

Magyarország juttatott védőoltásokat az ukrán Vöröskeresztnek

21.01.28 13:55

Kétezer adag veszettség elleni védőoltást adott át a magyar kormány képviseletében Grezsa István miniszteri biztos az Ukrán Vöröskereszt kárpátaljai megyei szervezetének a záhonyi magyar-ukrán határállomásnál csütörtökön.

Aláírták az Egán Ede-alapítvány működési szerződését

21.01.28 12:13

Január 26-án, kedden írták alá az „Egán Ede” Kárpátaljai Gazdaságfejlesztési Központ” Jótékonysági Alapítvány működési szerződését Budapesten.

Jön a rossz idő: áramkimaradásokra kell számítani Ukrajna nagy részén

21.01.25 11:46

Január 24–25. folyamán országunk területén rosszra fordul az időjárás, több megyében is áramkimaradásokra kell számítani. A hírt a Rendkívüli Helyzetek Állami Szolgálatának (DSZNSZ) sajtószolgálata közölte.

Bilincsben szökött meg a volt SZBU-vezetőhelyettes, akit kollégája megölésének megrendelése miatt vettek őrizetbe

21.01.23 17:21

Magas beosztású kollégája likvidálásának megrendelése miatt pénteken Kijevben az utcán őrizetbe vették Dmitro Neszkromnijt, az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) vezetőjének volt első helyettesét, aki bilincsben megszökött és külföldre távozott.

A(z) "Kárpátalja" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Kárpátalja megkapta a sárga besorolást

Az állami technogén​-ökológiai és a rendkívüli helyzetekért felelős bizottság döntése

Ország

Fejlesszük a vajdasági sportot!

Kormányos László, a Tartományi Ifjúsági és Sporttitkárság sporttal megbízott segédtitkára az újvidéki TIMS Sport és Turizmus Magánkarán szerzett sportmenedzser és asztalitenisz-edző képesítést. A későbbiek folyamán…

Nagyvilág

Meleg vízzel töltött gumikesztyűkkel fogják a covid-betegek kezét egy brazil kórházban

A módszer egyrészt megnyugtatja a pácienst, másrészt segít felmelegíteni a kihűlt kezeket.

Közélet

Végre lehet jelentkezni a kárpátaljai magyarság digitális felzárkóztatását segítő programra

A Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkárságának megbízásából és támogatásával a “KMKSZ” Jótékonysági Alapítvány idén is pályázatot hirdet a Kárpátalja magyarlakta településein élők digitális felzárkóztatásának…

 

Kategória ajánló