Károly herceg hírek

Ismert személy › Károly herceg

Károly herceg felesége könyvklubot indít

21.01.06 16:22

A Crown (A korona) című sorozat miatt az elmúlt hónapokban talán még azok is többet foglalkoztak a brit királyi családdal, akiket amúgy nem hoz lázba a Buckingham-palota élete. A család egyik kulcstagja Camilla cornwalli hercegnő, aki már régóta igyekszik…

Így hívták volna Vilmost és Harryt, ha Károly hercegen múlik

20.12.29 13:58

Károly herceg egészen máshogy nevezte volna el két fiát. Diana azonban túl régimódinak találta a neveket. Végül az ő akarata győzött.

Csúnyán nekimentek a rajongók Károlynak és Kamillának

20.12.20 17:45

A hagyományokhoz híven idén is elkészültek a brit király család tagjainak karácsony fotói, amelyekkel a rajongóknak kívánnak kellemes ünnepeket. Károly herceg és Kamilla hercegné fotói azonban nem arattak akkora sikert, sőt, durva kommentek…

A(z) "Károly herceg" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Diana valósága: Kamilla tényleg elhívta vacsorázni – tények és ferdítések A korona című sorozatban

A hercegnő és Károly kapcsolata tényleg rémálom volt. Diana a nászúton napi négyszer hánytatta magát bulimia betegsége miatt.

Nagyvilág

Összecsapások Hollandiában, vízágyúval oszlatták a tömeget – először az Erdély.ma oldalon!

Vasárnap mintegy tízezer ember vonult utcára Amtszerdamban. A holland főváros utcáin a koronavírus járvánnyal összefüggő korlátozások enyhítését követelte a tömeg – közölte az Erdely.ma hollandiai önkéntes munkatársa.

Ismert személy

Újra piacra dobják Diana hercegné menő pulóverét

Diana hercegnő pulóverei máig is legendásak. Most a legemlékezetesebbeket idézzük fel ezek közül.

 

Kategória ajánló