Károly herceg hírek

Ismert személy › Károly herceg

Károly herceg a földekre küldené a briteket

20.05.21 07:04

Károly herceg arra buzdítja a briteket, hogy menjenek ki a földekre, és segítsenek a gazdáknak a termés betakarításában e járványos időkben.

Nincs, ki leszedje a termést – A walesi herceg is kampányol, hogy minél több brit menjen a földekre dolgozni

20.05.19 16:37

A mezőgazdaságban segédkező kelet-európai idénymunkások ilyenkor szokásos számának hozzávetőleg a harmada érkezett Nagy-Britanniába a koronavírus-járvány miatt - mondta kedden a brit környezetvédelmi és élelmezésügyi miniszter.

Árnyékban élnek Vilmos és Harry mostohatestvérei

20.04.18 10:04

Miközben Károly herceg fiainak minden lépését követi a brit sajtó, alig lehet tudni valamit két mostohagyermekéről, akik Kamilla hercegné előző házasságából születtek. Tom és Laura ugyanis egyáltalán nem vágyik a reflektorfényre.

A(z) "Károly herceg" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Kiderült Károly herceg nagy titka: megkérte egy nő kezét Diana és Kamilla előtt

Károly herceg bizony Kamilla előtt is szerelmes volt. Még el is akarta venni.

Nagyvilág

Nyolcmilliárd eurós mentőövet kapott az autóipar Franciaországban

Több mint 8 milliárd eurós "történelmi" segélycsomagot jelentett be Emmanuel Macron francia államfő kedden a koronavírus-járvány okozta gazdasági válság által sújtott autóipar modernizálására, hogy Franciaország az elektromos…

Ismert személy

Magyarul is megjelenik Harry hercegék története

A 21. Század Kiadónál augusztus 11-én, a nemzetközi megjelenéssel egyidőben lát napvilágot A szabadság nyomában. Harry és Meghan – egy modern királyi család című könyv.

 

Kategória ajánló