Karinthy Márton hírek

Ismert személy › Karinthy Márton

Karinthy Mártontól búcsúzunk

19.11.08 16:20

A szerdán elhunyt Kossuth-díjas rendezőre, színházigazgatóra, emlékezünk. A műsorban beszélgetünk Zentéről is, akinek a gyógyulásért egy ország izgult.

Gyász: Elhunyt Karinthy Márton

19.11.06 18:10

A Karinthy Színház alapító igazgatója, Karinthy Frigyes unokája életének 71. évében távozott az élők sorából.

Elhunyt Karinthy Márton színigazgató, színházrendező, író

19.11.06 17:31

Életének 71. évében elhunyt Karinthy Márton Kossuth-díjas színigazgató, színházrendező, író, a Karinthy Színház és elődje, a Hököm Színpad alapító igazgatója.

Így mártonnapozz Budapesten

19.11.01 11:52

November 7. és 10. között kilencedik alkalommal vehetünk részt a főváros legizgalmasabb Márton-napi borfesztiválján a főváros legszebb palotaszálló épületében, a Danubius Hotel Gellértben, ezúttal Karinthy Frigyes Így írtok ti című…

Így isztok ti, azaz Karinthy szelleme a Gellért borfesztiválján

19.10.29 17:13

Az irodalom bűvöletében rendezik az idei Márton napi borfesztivált a Danubius Hotel Gellértben november 7-10. között. Idén Karinthy Frigyes briliáns irodalmi paródiája, az Így írtok ti kínálta az ötletet, hogy a bor, a kiváló étkek és a literatúra örökös…

Mártonnap a Gellértben

19.10.24 13:31

Karinthy Így írtok ti című művének varázslatában, “Így isztok ti” címmel kerül megrendezésre a Gellért Szálló kilencedik, Márton napi Borfesztiválja, november 7-10 között.

Így márton-napozunk mi a Gellértben

19.10.21 07:52

November 7-10 között immár kilencedik alkalommal hívja vendégeit Budapest legizgalmasabb Márton-napi borfesztiválja a főváros legszebb palotaszálló épületébe, a Danubius Hotel Gellértbe, ezúttal Karinthy Frigyes Így írtok ti című művének…

Különleges program a Gellértben

19.10.18 11:18

November 7-10 között kilencedik alkalommal hívja vendégeit Budapest legizgalmasabb Márton-napi borfesztiválja a főváros legszebb palotaszálló épületébe, a Danubius Hotel Gellértbe, ezúttal Karinthy Frigyes Így írtok ti című művének…

Új verzióban jelent meg a Tanár úr kérem

19.06.11 14:35

Június elején került boltokba az első olyan musical CD, amelyen a dalok karaoke változata is szerepel, tehát bárki elénekelheti a népszerű új magyar musical dalait.

A(z) "Karinthy Márton" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Megható szavakkal emlékeznek a sztárok Karinthy Mártonra

A Kossuth-díjas színházigazgató életének 71. évében hunyt el. A magyar színházi világ mély megrendüléssel fogadta a hírt, mindenki szerette és tisztelte őt.

Kultúra és szórakozás

Megható szavakkal emlékeznek a sztárok Karinthy Mártonra

A Kossuth-díjas színházigazgató életének 71. évében hunyt el. A magyar színházi világ mély megrendüléssel fogadta a hírt, mindenki szerette és tisztelte őt.

Kultúra és szórakozás

Országos táncjáték fesztivált rendeznek Erzsébet-ligetben

November 16-án, szombaton rendezik meg a XVII. Országos Táncjáték Fesztivált az Erzsébetligeti Színházban a Táncpedagógusok Országos Szövetségének szervezésében. A fesztiválon a klasszikus balettől a kortárs táncig láthatók…

Esemény

Az ünnepekre 6–7 ezer forint körül lehet a dióbél kilója

A boltok kínálata már a karácsonyt idézi. A háziasszonyok is lassan tervezik az ünnepi menüt. De vajon lesz-e az asztalon diós bejgli?

 

Kategória ajánló