Karcag hírek

Magyar település › Karcag

Két melléképület is égett egy délután

19.07.05 15:08

Sárbogárdon és Sárkeresztúron is kigyulladt melléképülethez riasztották a sárbogárdi hivatásos tűzoltókat július 3-án délután.

Ahol minden a birkapörköltről szól

19.07.01 11:38

Múlt szombaton nem Farkos Csapó Gyurka és Mérges Balázs csendbiztos párbaja tartotta izgalomban a karcagiakat, hanem egy békés vetélkedő: a XXI. birkafőző fesztivál.

"Osztatlan közös" földeket a gazdáknak!

19.06.11 10:17

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara karcagi agrárfórumán és fajtabemutatóján a szakminiszter több aktuális ügyről – például öntözésfejlesztésről, állattenyésztési törvényről, osztatlan közös tulajdoni formáról is szót ejtett.

Ittasan vezetett újra és újra

19.06.06 00:05

A Ceglédi Járási Ügyészség gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a férfit, aki négy nappal az ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt történt elítélése után ismét ittasan vezetett Cegléd utcáin.

Kapacitásbővítő fejlesztés valósult meg Nyírlugoson

19.06.04 08:40

Több mint 2,1 milliárd forintból növelte feldolgozó- és tárolókapacitását a gyümölcsök és zöldségek feldolgozásával és gyorsfagyasztásával foglalkozó karcagi székhelyű Agrosprint Mezőgazdasági és Ipari Termékfeldolgozó Zrt. a nyírlugosi…

A(z) "Karcag" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Lopott pénzből váltották ki ékszereiket a karcagi házaspár tagjai

Kedden a megye rendőrei hat személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, illetve egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Magyar település

Fokozatosan nyit újra a Kumánia gyógyászati részlege

A kisújszállási Kumánia Gyógyfürdő Kft. egészségügyi és gyógyászati szolgáltatásai, szakrendelései fokozatosan visszatérnek a régi kerékvágásba.

Közélet

Villamosmegállóban szült egy nő a Blaha Lujza téren, a rendőrök segítettek neki

Az épp arra járó rendőrök segítségét kérték a járókelők, amikor a terhes nő egy padon ülve vajúdni kezdett.

Magyar település

Összeütközött két autó Püspökladányban

Püspökladány - Egy harmadik jármű is részese volt a balesetnek.

 

Kategória ajánló