Kárbejelentés hírek

Gazdaság › Kárbejelentés

Szekszárdi gázrobbanás: Meghaladja a 200-at a bejelentett károk száma

19.11.15 10:19

Eddig 50 millió forintot meghaladó kártérítést fizetett ki az Aegon Biztosító a szekszárdi gázrobbanásban érintetteknek, kétszázat meghaladó kárbejelentést kezel a biztosító. A kárszakértők folyamatosan dolgoznak, a helyreállítás módjáról és technológiájáról…

Megjelentek a referenciaárak és átlaghozam-adatok a 2019. évi kárenyhítő juttatás iránti kérelem benyújtásához

19.11.04 09:01

A 2019. kárenyhítési évben bekövetkezett mezőgazdasági károk után a kárenyhítő juttatás iránti kérelem 2019. november 30-ig azon károsultak nyújthatják be, akik kárbejelentést tettek a 2019. évi kárenyhítési időszakra.

Elengedhetetlen a kárbejelentés: figyelemfelkeltő kampányt indítottak a medvehelyzet miatt

19.10.02 16:16

Noha a valóságban megtöbbszöröződött a medvék okozta vadkárok száma az elmúlt időszakban, a hivatalos bejelentések ezt nem tükrözik, hiszen a lakosság a számos csalódás után a legtöbb esetben nem jelenti a kárt. Ezen változtatna egy szerdán…

Népszerű a kárbejelentő alkalmazás

19.09.29 13:55

Az ingyenes applikáció leegyszerűsíti a kárbejelentést, a papíralapú helyett online bejelentést tesz lehetővé.

Erre nagyon rákaptak a magyar autósok

19.09.29 12:04

Az ingyenesen letölthető e-kárbejelentő alkalmazást a 2019. januári megjelenése óta több mint 220 ezren töltötték le - mondta Lambert Gábor, a Magyar Biztosítók Szövetségének (Mabisz) kommunikációs vezetője az M1-en.

Videós kárrendezés indul a Generalinál

19.08.05 17:42

A lakossági ügyfelek egyre nagyobb mértékben használják a digitális lehetőségeket: már minden ötödik ilyen eset online csatornán történik.

Százmilliós viharkárok a mezőgazdaságban

19.07.03 14:41

Közel kétszáz mezőgazdasági kárbejelentés érkezett a Groupama Biztosítóhoz az elmúlt heti extrém időjárás miatt. A kárérték elérheti a kétszázmillió forintot. A június végi viharok elsősorban a betakarítás előtt álló növényekben okoztak komoly károkat.

A(z) "Kárbejelentés " oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Szekszárdi gázrobbanás: meghaladja a kétszázat a bejelentett károk száma

Eddig 50 millió forintot meghaladó kártérítést fizetett ki a biztosító.

Márka

Átvette az Erste az Aegon Lakástakarék ügyfeleit

A társaság piaci részesedése 14 százalékra nőtt.

Infotech

Okostelefonok, táblagépek és hasznos kiegészítők a Telenor Black Friday akciójában

November 14-20. között tart a Telenornál a Black Week. The post Okostelefonok, táblagépek és hasznos kiegészítők a Telenor Black Friday akciójában appeared first on technokrata.

Gazdaság

Gyors és tartós fogyás? Lehetséges, de nem árt óvatosnak lenni

A gyors fogyás senkinek nem javasolt, az éhezésen, vízhajtáson alapuló kúrák pedig hosszú távon is megbonthatják a szervezet egyensúlyát, és végül a kár nagyobb lesz, mint a haszon. Mit tehetünk, ha mégis gyorsan akarunk fogyni?…

 

Kategória ajánló