Karantén hírek

Életmód › Karantén

A meleg ritka vendég, de a sztárok nem maradhatnak bikinis fotók nélkül!

20.07.21 20:04

Egy kezünkön meg tudjuk számolni az idei igazán forró nyári napokat, így aztán a sztárvilág is nehéz helyzetben van, hogy bemutassa, milyen formás idomokat szerzett a karantén alatt.

Budapest nevezetességei új perspektívából

20.07.21 19:46

A Zenélő Budapest alapítója és művészeti vezetője, Götz Nándor szaxofonművész a karantén alatt egy rövidfilmet álmodott meg.

Benedek Tibor állapota a karantén alatt fordult válságosra

20.07.21 19:28

Februárban még Vincze Balázzsal tárgyalt arról, hogy az UVSE vízilabda csapata élén vegye át tőle a stafétabotot. Volt csapattársa elmondta, hogy a megbeszéltnél hónapokkal hamarabb át kellett vennie Tibor helyét. Júliustól kellett volna átvennie…

Meghatározták azt a napi fertőzésszámot, amelyet meghaladva helyi korlátozások jöhetnek

20.07.21 09:25

Amennyiben a napi új esetek száma meg fogja haladni az 1000–1200-at, bizonyos vidékeken, ahol a legnagyobb a járvány közösségi terjedése, lehetséges, hogy sor kerül korlátozó intézkedésekre, karantén elrendelésére – írja az Agerpres…

A karantén alatt felpörgött a nyaralók piaca

20.07.21 09:10

A városiak szemében a legkisebb telek is felértékelődött, a válság miatt viszont sokan szabadulnának az ingatlanjuktól.

A(z) "Karantén" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Esélytelennek tűnik a nyájimmunitás

Súlyos járványhelyzet esetén is csak a társadalom kis része szerez védettséget a koronavírussal szemben – derült ki egy új olasz tanulmányból.

Tudomány

Új munkavállalói modellt szült a járvány – itt az R-generáció

Miközben világszerte milliók várják a vírus miatti korlátozások feloldását, egy új munkavállalói generáció jelent meg, és készült fel az új típusú munkakörülményekre. Eddig a munkavállalókat világszerte öt generációba…

Ország

Esélytelennek tűnik a nyájimmunitás

Súlyos járványhelyzet esetén is csak a társadalom kis része szerez védettséget a koronavírussal szemben – derült ki egy új olasz tanulmányból.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló