Karantén hírek

Életmód › Karantén

Ezekkel érdemes feltölteni a kamrát karantén esetén

20.03.14 07:58

A koronavírus hazai megjelenése óta folyamatos roham alatt állnak az üzletek, de nem mindegy, mivel töltjük fel a kamrát, hűtőt.

Hatan kerültek Siófokon házi karanténba

20.03.14 02:07

Két hét házi karantént rendelt el a Siófoki Járási Hivatal hat siófoki lakos számára. Közülük négyen Olaszországból jöttek haza, ahol már két hetet karanténban töltöttek. A másik két fő az ő családtagjuk. Egyikükről sem bizonyosodott be, hogy fertőzöttek…

Hazaküldték a diákokat egy budapesti gimiből

20.03.13 21:49

Már most félig üresen konganak az iskolák és óvodák, aki teheti, otthon tartja a gyerekét. Mi lesz itt még hétfőig?

Megnyílt a Kútvölgyi karanténkórház

20.03.13 21:28

Megnyílt a Kútvölgyi karanténkórház pénteken - értesült az Index. A portál információi szerint a fertőzésgyanús emberek elkülönítésére kialakított szárnyba már emberek is érkeztek.

Karanténban van a tanára, hőemelkedése lett, de nem tesztelték őt sem

20.03.13 20:37

Egy SOTE-s diák jelentkezett az orvosánál. A mentőben két másik koronavírus-gyanús beteg is volt már, amikor felvették. Tesztelés nélkül küldték haza.

A(z) "Karantén" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

50 óvodás és 4 dolgozó került karanténba Pécsett

A Városközponti Óvoda központi óvodájában és a Nyugati Városrészi ÓvodaKözraktár utcai Tagóvodájában is egy-egy munkatárs kapta el a koronavírus-fertőzést. A kontaktkutatás eredményeként három óvodai csoport,…

Nagyvilág

Rekordszintű ellátási fennakadásokkal küzd a brit gyáripar

Ellátási fennakadások miatt stagnál a brit gyáripar aktivitása. Ennek ellenére a brit üzleti szektor derűlátásának mutatója hat és fél éve nem mért csúcson jár, jelezve, hogy a vállalatok a koronavírus-válság enyhülésére számítanak.

Tudomány

Spanyolországban tovább mérséklődik a harmadik hullám

Spanyolországban tovább mérséklődik a harmadik járványhullám; a hétvégén mintegy 16 ezer új fertőzöttet regisztráltak, négyezerrel kevesebbet mint a múlt hétvégén - derült ki a spanyol egészségügyi minisztérium hétfői jelentéséből.

Ország

Olaszországban a fegyveres erők tábornoka lett az új járványbiztos

Francesco Paolo Figliuolo tábornok, a szárazföldi erők logisztikai parancsnoka vette át a rendkívüli egészségügyi helyzet kezelésével megbízott kormánybiztos posztját. Figliuolo tábornok számos nemzetközi békemisszióban vett részt,…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló