Karantén hírek

Életmód › Karantén

A gödöllői koronavírusos hallgató ment színházba szombaton

20.03.06 20:16

Eddig úgy tudtuk, ő önkéntes karanténba vonult. Kiderült, hogy ha az egyetemre nem is ment be, mégsem volt teljes a karantén.

Futótűzként terjedhet a koronavírus, rengeteg a mulasztás és a fejetlenség Magyarországon

20.03.06 20:10

Rovatok hvg360 Friss hírek Itthon Időjárás Világ Gazdaság Ingatlan Tech Vélemény Nyüzsi Tóta W. Sport Autó Vállalkozás Én és a cégem Élet+Stílus Pszichológia magazin Hvg Könyvek Kult Műértő Nagyítás Videó Hetilap BrandChannel Pártoló tagság “Egy…

  Koronavírus: Kilenc személy esetében otthoni karantént rendeltek el

  20.03.06 19:46

  Kilenc személy esetében otthoni karantént rendeltek el. A napokban mindnyájan találkoztak annak a férfinak a feleségével, akinek a szervezetében Szlovákiában elsőként mutatták ki az új koronavírust. 

  Kéthetes karantént rendelt az ELTE azokra az oktatókra és hallgatókra, akik fertőzött területen jártak

  20.03.06 19:07

  Azoknak az oktatóknak, kutatóknak, munkatársaknak, akik karanténba vonulnak, az érintett munkanapok igazolt távollétnek minősülnek, és így nem járnak fizetéscsökkenéssel.

  Koronavírus: újabb 15 ember került karanténba

  20.03.06 18:55

  Így összesen már 39-en vannak karanténban Magyarországon koronavírus-fertőzés gyanúja miatt.

  Operatív törzs: felfüggesztették az iráni vízumok kiadását

  20.03.06 16:04

  Az operatív törzs úgy döntött, hogy határozatlan időre felfüggesztik az iráni vízumok kiadását, tekintettel arra, hogy az első két fertőzöttet Iránból való ideérkezésük után diagnosztizálvták– jelentették be a mai koronavírusról szóló tájékoztatón.

  Mutatjuk, mi a teendő, ha koronavírussal fertőzött területen járt

  20.03.06 15:34

  A koronavírus néhány nappal ezelőtt jelent Magyarországon, jelenleg négy regisztrált beteg tartózkodik az országban, 39-en karanténban vannak, 269 embertől pedig már mintát is vettek.

  Körkörös remények

  20.03.06 12:33

  Urbán Csilla, az 1995-ben alakult Humusz Szövetség elnöke az ELTE Természettudományi Karán környezetkutató-ként végzett. A mester-képzést a svédországi Lund Egyetem humán ökológia szakán végezte el.

  A(z) "Karantén" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
  Keresés

  Kapcsolódó képek

  Kapcsolódó témák

  Életmód

  Szájer-botrány a Bundesligában

  A német Kicker beszámolója szerint a rendőrség azonosította azt a férfit, aki egy karantén szabályait megsértő buliból a tetőn át menekült el a hétvégén.

  Nagyvilág

  Ti ajánlottátok: szabadtéri sportpályák, séta- és kirándulóhelyek Dél-Pesten és környékén

  Vajon hol lehet télen mozogni, sportolni, kirándulni, vagy csak sétálni a környéken, ha a megszokott sportpályák, edzőtermek zárva vannak a koronavírus miatt? Környékbeli kiránduló, sétáló, sportos helyeket kerestünk, a ti…

  Tudomány

  Szombaton lesz a középiskolai felvételi – ilyen szigorú szabályok mellett írhatják meg a diákok a sorsdöntő feladatsorokat

  Rengeteg tanuló számára sorsdöntő nap lesz január 23-a, írásbeli felvételi vizsgát kell tenniük, ami alapján eldől számukra, hogy melyik középfokú oktatási intézménybe veszik fel. A járvány miatt ez csak részben fog hasonlítani akár a…

  Ország

  Iparűzési adó: csak nálunk és Olaszországban van, egy hajszálon múlt, hogy megszüntessék

  A helyi iparűzési adó unikum: mivel a forgalom alapján számítják, így a veszteséges vállalatokat is terheli. Másfél évtizeddel ezelőtt pont ezért még az is felvetődött, hogy az uniós szabályok megsértése miatt megszűnik az adónem.…

  Kapcsolódó lap.hu oldalak

    

   Kategória ajánló